Размишления за BF Goodrich G Force Profiler с балонче - Кош

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Размишления за BF Goodrich G Force Profiler с балонче - Кош

Мнениеот nurv » Пет 16 апр 2010 0:57

Все пак останах на марката и благодарение на Dead man се обзаведох с още BF Goodrich на много добри цени.

Здравейте колеги,
Изчел съм темите за гумите и не намерих отговор на моето колебание, затова и пускам тема. Купих си въпросните гуми преди 2 седмици и днес влязох в една дупка. Като резултат имам едно малко балонче на предна лява. Малко, малко, ама балонче. Явно тези гуми са доста нежни, понеже удара не беше нещо сериозно. Предишните ми No Name Czech Republic издържаха стоически къде, къде по-сериозни удари. Та питането ми е - Според вас заслужава ли си да си взема пак такива гуми и имате ли наблюдения дали правят лесно балони, че с тия пътища и капризни гуми трябва да взема поне на едро? :) Предварително благодаря за споделените мнения.

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Re: Размишления за BF Goodrich G Force Profiler с балонче - Кош

Мнениеот Danny boy » Нед 18 апр 2010 7:17

Гумата е хубава обаче наистина е склонна към балони.Аз отпред съм с такива и на дясната имам балон,почти още като нови.Бих те посъветвал да си потърсиш друга марка,аз няма да си купя такива повече,макар че поведението им на пътя е много добро.Следващите ми гуми ще са Дънлоп,гудиър или бриджстоун.

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Нед 18 апр 2010 7:55

На Пасата ми летните са BF Goodrich и съм много доволен от тях. Още първите месеци направих балон на едната защото ги помпах на 2атм. След това прочетох, че трябва да са на минимум 2,4атм. (195/55/15). Оттогава, вече четвърти сезон, нямам проблеми с дупките.

Потребителски аватар
break
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот break » Нед 18 апр 2010 9:03

на 20 април 2009 си ги взех чисто нови(2)благодарение на Dead man( :bowdown :bowdown :bowdown велик е) септември месец без да съм влизал в големи трапове лявата имаше вече 2 балона,при следващото влизане в дупка на околовръсното гумата се пръсна на 2 места-тотал направо в коша,дясната си е като нова,сега ще трябва да си взема още една същия модел и ги слагам отзад,а за отпред или кумхо или мишелин mhihi

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 18 апр 2010 16:22

Здрави бордове имат почти всички модели на Maloya :bowdown - страничния ефект е по-твърдата возия и неустойчивост при резки смени на посоката със висока скорост

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”