Здрашейте колеги.Редовно се ровя из форума но това ми е първата тема...просто трчябва да споделя...
Карам Golf 4 Gti Tdi Exc. от около година и половина...цчлостното ми впечетление е доста положително.
Миналия петък ми протече рейката и то здраво (точно като паркирах пред заведението кадето исках да разпусна...но не замина настроението.

)...ок..сабота я осташих да се прави при един маистор с очакшането да ми звънне като е савсем готова до 1-2 дена...е нема...да си намирам чошек да ч кара до ТУ за рециклуиране...друг да я връща...после пък като я взимали от ТУ готова забрашили да вземат всепак нещо за гаранцичта...разписка фактура..ама кво 1 носи 2 я взима и аз сега 3-ти да ходя за фактурата е** мааму?!...но и това както и да е...днес взимам колата готова (след като ангажирах сумати хора странично което ако знаех че ще е така, щях да си взема 1 ден отпуска сам да си деиствам...) и после плащам малко пошече от колкото бяха парвоначалните планове...и като си тругвам виждам,4е пред сервиза са ми изкъртили задната емблема...това вече беше последната капка...верочтно хлапетата от даскалото до сервиза са били и добре,4е не сум ги видял,4е не знам вече как щях да реагирам.
Взех си и емблема от морга за 20 кинта...нз дали е много но бях още доста издразнен и я взех...сега се чудя дали да я лепа направо с 4ерен силикон?!
На фона на толкова време без грижи тоша което изживях за 2-3 дена простооо ебати късмета...
Сега поне стискам палци реиката да е добре...а емблемата ще я лепа тея дни.
Поздрави колеги и ви пожелавам безавариино каране :П