Здравейте.
Значи заведох щети в ДЗИ. Става въпрос за преден джамец с дупка и одран калник ( паркинг щета го писах ). Плащането ще стане по експертна оценка.
Кофти е че трябва да се изплатят 4-те вноски преди да може и да се говори за пари.. както и да е.. интересува ме колко пари горе долу ще ми дадат.
Джамеца е за смяна, тониран. Казаха ми че разботят по цени на Кобра... това добре.. ама наистина ли ако отида в Кобра и ми го сменят там с читав тониран джамец ще ми се покрият разходите от каското?
Одрасканият калник е заден десен. Писаха го 1-ца. Грам идея си нямам какво значи това...
Също така предполагам че първо трябва да оправя щетите ( със собствени средства ) преди да отида на оглед и след това да ми ги изплатят?
Както и да е .. основният ми въпрос е колко пари горе долу да очаквам за тези щети.
10х предварително.
Изплащане на щети?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това не е много добре, че работят на цените на Кобра, защото те по принцип са по-ниски, отколкото биха ти дали при оценка по Шваке. Например на мен в Булстрад ми дадоха 120лв за предно стъкло, а в Кобра ми го смениха за 80, само че не беше тонирано. Тонираното да е 90 примерно.
А за калника - 1-ца е леко огъване, и с боя и труд би трябвало да ти дадат 80-100лв, значи общо около 200лв би трябвало да ти дадат.
Пък сподели после дали съм бил прав.
А за калника - 1-ца е леко огъване, и с боя и труд би трябвало да ти дадат 80-100лв, значи общо около 200лв би трябвало да ти дадат.
Пък сподели после дали съм бил прав.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”