Комплект инструменти за центровка на фиат
- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Комплект инструменти за центровка на фиат
Колега във всеки официален сервиз на Фиат трябва да имат този инструмент. По-евтино ще излезе да закарате колата и да я зацепят там. Тук в Добрич ги има във Фиат сервиза, както и всички останали фиксатори за Фиат и Алфа.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
То са си го описали и в Фиат форума какво е. 2 втулки с резба на свещ и отвор с диаметър на стержена. на стержените има засечки през 5 мм или според стругаря , може и през 3 мм. Гледа се 1и2 или 3и4 цилиндър буталата да са на едно ниво - "А в хаинеса? От ГМТ към ДМТ на 1ви цилиндър ".
Един стругар да му вземе 20-30 лв за да ги направи.
Един стругар да му вземе 20-30 лв за да ги направи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, не се заяждам ама няма и да си дам моя инструмент! Защо - защото аз като "някакъв" майстор съм разбрал за тия работи, губил съм време в четене и питане, отделил съм пари, за да мога след това да мога да изкарам пари и до сега не съм разчитал на някой да ми даде нещо да изкарам пари от него и да му върна после. По-скоро търси някой ако се навие да направи ремонта в гаража на вашия "майстор". Айде със здраве...
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Петър Петров написа:Колега, не се заяждам ама няма и да си дам моя инструмент! Защо - защото аз като "някакъв" майстор съм разбрал за тия работи, губил съм време в четене и питане, отделил съм пари, за да мога след това да мога да изкарам пари и до сега не съм разчитал на някой да ми даде нещо да изкарам пари от него и да му върна после. По-скоро търси някой ако се навие да направи ремонта в гаража на вашия "майстор". Айде със здраве...
Колега,идеята на форума е да си помагаме...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Dead man написа:Петър Петров написа:Колега, не се заяждам ама няма и да си дам моя инструмент! Защо - защото аз като "някакъв" майстор съм разбрал за тия работи, губил съм време в четене и питане, отделил съм пари, за да мога след това да мога да изкарам пари и до сега не съм разчитал на някой да ми даде нещо да изкарам пари от него и да му върна после. По-скоро търси някой ако се навие да направи ремонта в гаража на вашия "майстор". Айде със здраве...
Колега,идеята на форума е да си помагаме...![]()
Точно така - да си помагаме, а не на некакви дето се прават на майстори да им изкарваме хляба!!! Ако беше темата нещо от сорта ... еди къде съм и съм в безизходица... да, това е друго, още повече онзи не е тръгнал сам да си прави колата у тях и да иска, закарал я е в сервиз...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
@ TiL Не се заяждам колега, но за няколко месеца не можахте ли да намерите 1 стругар във вашия град ???
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
TiL написа:icoico написа:...
Цената не мисля ,че ще ви хареса...
Хаха адаш много си правИначе тукашни източници ми казаха 500кинта
За 500 кинта това:
За всички двигатели на "Фиат".
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”