Ако си взема протокол от КАТ тия мишки застрахователите ще ми платят ли гумата или само ще си губя времето?
Балона не е малък и доста изду, а гумата е чисто нова на няколко месеца с ДОТ 09 и грайфер като нова.

Дупка-балон-каско?
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
Re: Дупка-балон-каско?
Зависи кои са ти застрахователите брат !!!
При мен е жената и без протокол ми я плащат - UNIQA

При мен е жената и без протокол ми я плащат - UNIQA
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Левинс съм...
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
уника изплащат ако имаш протокол от кат . опитай и при твоите застрахователи - нищо няма да изгубиш предполагам.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Нали протокола върви с акт
Зависи все пак колко струва гумата

Зависи все пак колко струва гумата

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тия олигофрени от КАТ ще ти пишат за превишена скорост без значение дали е било така. Можеш да обжалваш ама ще ти скъсат нервите. Скапана държава.
- MK4
Че аз влязох с 30 км/ч, дупката е точно преди светофар с червен сигнал, добре че джантата остана здрава.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Практиката в кат е следната: не ти издавт протокол, защото си имал възможност да избегнеш дупката. Ако при тебе вали, иди и си набележи една дупка и при малко след нея. Обади се на кат да дойдат и да ти съставят протокол, в който да опишат, че дупката е пълна с вода и не се вижда. По този начин само ще стане номера.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Ето как е препатил колега точно с дупка пълна с вода http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=83944.0 ,незнайно как са му издали протокол за ПТП,но по надолу се чете пост че е невалиден
.
И тук вече се затваря абсурдната българска простотия http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=392003

И тук вече се затваря абсурдната българска простотия http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=392003
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:Практиката в кат е следната: не ти издавт протокол, защото си имал възможност да избегнеш дупката. Ако при тебе вали, иди и си набележи една дупка и при малко след нея. Обади се на кат да дойдат и да ти съставят протокол, в който да опишат, че дупката е пълна с вода и не се вижда. По този начин само ще стане номера.
Нека не забравяме че нашите Милиционери, са мамини детенца, като видят че вали ще има да си ги чакаш 2 часа, и ще ти писне и ще си отидеш, защото неможеш колата да я оставиш насред улицата или във дупката защото затфаряш движението! И ще преместиш колата. И туко виш дошли Милиционерите и ще почнат да се заяждат коя е дупката защо си мръднал колата и тем подобни! Според мен колегата няма да има успех в това начинание! Поне в нашата Държава, някой ще каже докато мислим всички така, така и ще си остане! Еми ако си мислиш да минаваш през Ада, за една гума и накрая застрахователите да ти кажат че ще ти дадат 40 лева за гумата, извинявай не мисля че живеем в 21-ви век

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Точно преди 2 месеца смлях една гума, една с балон и на следващия ден още една с балон. За първите две се обадих на дежурните групи на БулИнс и те ми дадоха входящ номер на обаждането и на другия ден си заведох щетата. За третия балон се обадих на дежурните и ми дадоха входящ номер, но понеже бях вече в София, а не на път ми казаха да се обадя в КАТ. С най-мили думи им звънкам, едно "извинете за безпокойството, но застрахователите ми ме посъветваха да ми дадете входящ номер затова, че съм се хвърлил в дупка и имам балон на гумата" и ми дадоха номера и на следващия ден пак в БулИнс като в описа на щетата пиша 2-та входящи номера и работата е опечена. Кривата джанта от първата случка не са ми я платили понеже не съм ги викал на повторен оглед. Платиха ми 60% от стойността на фактурата на новите гуми, но спуканите бяха почти до минимума на протектора, но с една малко по-висока фактура от гумаджийте и става почти на 100% плащането от страна на застрахователя.
- MK4
Тоест ми трябва само входящ номер на обаждане в КАТ, без да идват катаджии и да пишат протокол?
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
При БулИнс така ми казаха от централата на мобилните групи. Ако искаш отиди при дупката утре, звънни на ЛевИнс на мобилните и им кажи какво е станало и те оттам ще те посъветват какво да правиш.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”