Какво да направим когато ни свърши бензинът, как да реагираме когато спукаме гума, има ли начин да се справим с големите дупки по пътя? Отговори на тези въпроси, разработени специално за дамите-шофьори, предлага първият по рода си наръчник в България. Той се издава като част от кампанията „Дамите с предимство”, инициирана от "Хюндай" с подкрепата на "Шел" и сп. Жената днес, която стартира официално в неделя.
Освен ценни правила за справяне в кризисни ситуации на пътя брошурата съдържа основни препоръки, които позволяват на дамите да опознаят по-добре своя автомобил и да реагират на сигналите, които той им дава. В нея са включени също правила за сигурност и самоотбрана на пътя.
Първият тираж на наръчника е 30 000 броя. Той ще се разпространява чрез търговските обекти на Шел, както и по други канали, които ще ги направят достъпни за женската аудитория.
В рамките на кампанията „Дамите с предимство” ексклузивният вносител на Хюндай Индустриал комерс организира и безплатно уикенд училище за жени шофьори. В него могат да се запишат всички дами, които желаят да получат практически съвети за елегантно излизане от затруднения на пътя. Достатъчно е да се обадят на телефон 974 31 43 или 975 19 25.
bgfactor.org
Наръчник ще помага на дамите шофьори....
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Наръчник ще помага на дамите шофьори....
snoopgod написа:Какво да направим когато ни свърши бензинът .....
И какво можем да направим като ни свърши бензина, може би съвета ще е да сипем течност за чистачки ...... абе знам ли?!?!?

- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
не ме питай аз само цитирам!Roberta написа:snoopgod написа:Какво да направим когато ни свърши бензинът .....
И какво можем да направим като ни свърши бензина, може би съвета ще е да сипем течност за чистачки ...... абе знам ли?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Roberta написа:snoopgod написа:Какво да направим когато ни свърши бензинът .....
И какво можем да направим като ни свърши бензина, може би съвета ще е да сипем течност за чистачки ...... абе знам ли?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или,че при много студено време да запалим огън под резервоара,за да се разтопи ЗАМРЪЗНАЛИЯ бензин!

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Roberta написа:snoopgod написа:Какво да направим когато ни свърши бензинът .....
И какво можем да направим ...... абе знам ли?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да ти обясня -> спираш в средното платно на Цариградско(ако е възможно даже леко по диагонал) вадиш наръчника и почваш да четеш бавно , спокойно и изразително -> там е отговора!!

p.s. А да забравих да добавя -> в никакъв случай не пускай каквито и да е светлини(авариини, габарити), никой не бива да разбере че ти е свършил бензина!!!

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
![]()
![]()
![]()
![]()
много ясно ще ми се обадиш да ти донеса

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”