Вярно ли че сега трябва да си внеса всички вноски по каското за да ми оправат колата при Бул Инс ?
Ако някой има каско на изплащане да сподели ?
ACCELERATOR написа:Добре де, това е супер простотия, защо изобщо застраховате там?! Досега съм бил в Орел и в Булстрад, и при двете няма такова нещо, и двете плащат по-добре от БулИнс/ДЗИ...![]()
Stivi написа:А за Sir T въпросче ? За колко си застраховал този самолет бе ,та си с 1800лв премия!? Понеже моята на 15000лв валутно е 1000лв!
DIABLO 666 написа:незнам какво толкова си доволен от орел,аз работех там преди 2 години като агент и на който кажеш дай дати направим каско или гражданска в орел и всеки вика а не там неща.нищо че орел е основател но университета в който уча .а щом си на вноски навсякъде си дойзплащаш и после ти дават парите,щото иначе можеш да вземеш щетата и да духнеш и те увисват с другите вноски.
ACCELERATOR написа:Може би защото е по-неизвестна компания и не се рекламира толкова, затова. Но не съм чул някой, който е бил в Орел да се оплаква. Имаше преди разни статистики, кой колко парични обезщетения е изплатил за 2004г, и на първо място бяха Булстрад и Орел.
В БулИнс се циганят за неща като одрана боя, счупена лайстна, счупено задно триъгълно прозорче (накараха ме да отида на точно определен техен сервиз, и после ми платиха по фактура). Това беше преди 3г, но се съмнявам нещата да са се променили много.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: pietrokaja и 51 госта