Имам мн кофти проблем с пръскалките на предния капак, помощ!
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Имам мн кофти проблем с пръскалките на предния капак, помощ!
Здравейте колеги имам мн кофти проблем с пръскалките на предния капак за предния прозорец.Та прблема се сформира от това че дясната ми прускалка не пръска а Германецо е измислил фабричен отвор на клапана който се намира в вътрешноста на предния капак от който ми тече и ми мокри фабричната изолация на предния капак!Много сложно го описах ама кво да се прави.Та идеята ми е човърках с игли в дюзичките ама файда йок.Продължава течноста да изтича от него отвор нз какво да правя.Как се демонтира това клапанче? Как да постъпя по моргите ги няма. Давайте съвети вие на мк4-ките не сте ли с такива.Колата е БМВ Е36 Тоуринг 1999 година.
- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Имам мн кофти проблем с пръскалките на предния капак, помощ!
Пробва ли да разкачиш маркучето което излиза от лявата пръскалка и влиза в дясната(или то при бмв не е така)?При мен беше същия проблем...разкачих маркучето и го продухах силно(докато е закачено за дясната)...за сега си пръска и не изтича вече.Пък може и някакъв боклук да е влязъл вътре...пробвай и от вън на вътре да го продухаш с някакво силиконово маркуче за да направи добро уплътнение. 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”