Загубен талон за гражданска.
Загубен талон за гражданска.
Загубих си картончето за гражданската иначе полицата е в мен. Някои знаели какво трябва да направя.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Загубен талон за гражданска.
dedal написа:Загубих си картончето за гражданската иначе полицата е в мен. Някои знаели какво трябва да направя.
Палиш колата и отиваш при застрахователя който ти направи застраховката и ще ти издаде нов! После пак палиш колата и се прибираш!

- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
IceHeart написа:dedal написа:Загубих си картончето за гражданската иначе полицата е в мен. Някои знаели какво трябва да направя.
Палиш колата и отиваш при застрахователя който ти направи застраховката и ще ти издаде нов! После пак палиш колата и се прибираш!
Да ама може да се ръсне и със парици

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
IceHeart написа:dedal написа:Загубих си картончето за гражданската иначе полицата е в мен. Някои знаели какво трябва да направя.

- lpishinov
- Автомобил:
- Двигател:
Когато си купувах на скоро колата, поради няква случайност не ми бяха дали( или пък аз съм загубил на бързо) зеленото картонче за застраховката, която беше още 3 месеца валидна. За този период ме спираха 4-5 пъти кат и само един служител ми направи любезна забележка да си намеря картона. При всички други катажии само с полицата и стикера се задоволяваха. Но не познавам изискването за легитимни документи за гражданска застраховка, но си мисля че само полицата и малкия талон са достатъчни. 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не са, глобата е 10лв
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”