И така интересува ме доколко е разумна цена 5400лв. за GOLF-3, 4(5) врати , 1.6, 1994год., клима, ABS, ел. пакет, лети джанти, перфектен изглед вън/вътре?
Снимков материал нямам, колата е нов внос
Разумна ли е цената за GOLF-3 ?
Разумна ли е цената за GOLF-3 ?
Последна промяна от divna_ на Сря 24 май 2006 13:03, променено общо 1 път.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разумна ли е цената за GOLF-3 ?
divna_ написа:.... перфектен изглед вън/вътре?
Ако и мотора е ОК , отговора е ДА. Все пак трябва да се огледа внимателската. Успех!
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мене горе-доло я бива цената.Ама тва 1.6 с клима. Има много спорове ама си истина че като пуснеш климатика на най малкия байр ще се оплези двигателчето.
Аз като си търсих кола, едно приятелче ми каза че под 1.8 двигател с клима по байра трябва да отварям вратата и бутам с крак. Тва са думи на човек дето се занимава само с коли.
Аз като си търсих кола, едно приятелче ми каза че под 1.8 двигател с клима по байра трябва да отварям вратата и бутам с крак. Тва са думи на човек дето се занимава само с коли.
Преди да си купя сегашната кола се бях навил на едно голфче 1.6 моно 94-та с ABS, клима, 2 въздушни възгланици, 5 врати, алуминиеви 15-ки, газова уредба, ел. пакет. Колата беше нов внос от Италия и се пазархме за 3000лв. без митото.
Есента бях в Дупница и такива голфове вървяха по 4500-5000лв. с платено мито. От тогава не съм ходил там и не знам как вървят цените на колите. Сам преценявай дали офертата си заслужава.
Есента бях в Дупница и такива голфове вървяха по 4500-5000лв. с платено мито. От тогава не съм ходил там и не знам как вървят цените на колите. Сам преценявай дали офертата си заслужава.
Колата е вече купена(днес), много е добра като цяло(има 2-3 символични забележки - против уроки) 75 к.с. е
.
Сега е на майстор за задължителното сервизно обслужване(ремък, масло, разни филтри и тн.)
Скоро ще има снимки и нов кандидат-член на клуба
Да му е честита и много безаварийни километри от мен!!!!
п.п. Благодаря на vasstop-а за инфото днес къде и какво да гледам като я взимаме

Сега е на майстор за задължителното сервизно обслужване(ремък, масло, разни филтри и тн.)
Скоро ще има снимки и нов кандидат-член на клуба

Да му е честита и много безаварийни километри от мен!!!!
п.п. Благодаря на vasstop-а за инфото днес къде и какво да гледам като я взимаме

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”