Защо ????
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо ????
Колеги привет, искам да ви питам?Заминах тази събота и неделя да прекарам един слънчев уикенд в провинцията с две нежни създания
и като си карам по автомагистрала ХЕМУС - забелязах и на отиване и на връщане като изпреваря някой и почват да ме гонят да ме минат веднага???Аз си карам с 120 -130 и като изпреваря някой все едно му бъркам в г*за - по едно време помислих че си въобразявам, но щом и мацките ме попитаха защо всеки ни гони- много се замислих.На мене одавна ми е минало мерака да се съзтезавам пък и нали все гоня икономията не съм се напъвал да ги гоня, ама защо ми е въпроса? На отиване минах с 120 на баирите на витиня едно Ауди 100 старо дизел иииии човека му изкара компресията докато ме мине и мина ме и вднага намали пред мена - минах ги и така се изпреварвахме 100пъти, накрая ме хвана жал за него лепнах се зад него без да го изпреварвам и до ябланица карахме с 80км. На връщане стана същото с регата комби-а този глупак според мене беше и луд защото воеше 4 деца. та питам ЗАЩООООО така. Колата ми утре ще я снимам и сложа в гаража но мисля че не прелича на някоя яка таратайка????

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Защо ????
hristian37 написа:Колеги привет, искам да ви питам?Заминах тази събота и неделя да прекарам един слънчев уикенд в провинцията с две нежни създания....
Май сам ще се досетиш защо

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Защо ????
CellNet ™ написа:hristian37 написа:Колеги привет, искам да ви питам?Заминах тази събота и неделя да прекарам един слънчев уикенд в провинцията с две нежни създания....
Май сам ще се досетиш защо
мислиш ли? и сам като съм бил е било така. А създанията ако искате да ги видите(да прецените ) са в раздела снимки на потребителите( не се хваля)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може и това да е ама имам чувството че повече е от колата- логиката на българина-"къв е тоя Г2 да ме минава аз трябва да му докажа 4е не е така". Защото преди бях с едната от тези създания и ми беше счупен голфа и взех от баща ми ( да 4ете kris11) алфата 155 ( не я наричам самолет, щото според мене е пресилено това название) и тогава пак карах с 140 - 160 и никой не ме гони и даже като тръгна да изпреварвам всеки ми прави път. Само да направя едно пояснение аз не съм от хората които като се качата на по мощна кола палат фаровете и се държат като идиоти(господи) на пътя
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
малко ще те коригирам:
1-во казах ти това е ответен удар с/у "голф мафията", разбираш ли?
защо никой не засича мерцедес и ауди?!
2-ро не мисля че като карам на фарове през деня съм идиот..
3-то "господ" няма множествено число
едит наздраве

1-во казах ти това е ответен удар с/у "голф мафията", разбираш ли?
защо никой не засича мерцедес и ауди?!
2-ро не мисля че като карам на фарове през деня съм идиот..
3-то "господ" няма множествено число

едит наздраве

Последна промяна от Ludia на Нед 28 май 2006 15:11, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:19, променено общо 1 път.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kaizer Soze написа:Колега, сефте ли излизаш на пътя - според мен не ти се е случило нищо необичайно, освен по-голяма концентрация на идиоти за един ден....карай си спокойно, наглеждай си създанията:) и си свиркай:)))
аз така си и направих, дажи и музика си пуснах и се кефих-мене колата си ме кефи, създанията също

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Докато бях на ски с колата на колегата ми, той караше голфа десетина дни. Та и той ми сподели същото - "Като изпреваря някой и почват да се пънат и да се натискат." Също така сподели, че когато си е с неговата кола, кара по същият начин, но няма тези проблеми
Явно някой хора се чувстват убидени, ако бъдат изпреварени от Golf
Хаахаха
Аз така настигнах един ден един опел вектра, на задния прозорец имаше голям стикер "Game over, this is not Golf"
Голфа е освен най-масовият автмобил в БГ, а и най-мразеният (и най-бичания)

Явно някой хора се чувстват убидени, ако бъдат изпреварени от Golf

Аз така настигнах един ден един опел вектра, на задния прозорец имаше голям стикер "Game over, this is not Golf"

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”