И аз влизам в групата на изгорялите:(((

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ScarFace™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

И аз влизам в групата на изгорялите:(((

Мнениеот ScarFace™ » Нед 28 май 2006 18:50

Днеска пред зоолическата градина се разделих с моят скъп PIONEER :cry: :cry: :cry: Бях спрял точно срещу входа, дет уж пазат полицаи подчертавам с три дебели черти УЖ!!!!!После чаках само 3 часа и 15 мин по часовник господата органи на реда да доидат да ми напишат протокол времето за което им отне 7 мин по часовник!!!Е кажете човек как да не се ядоса :?: :?: :?: Както и да е де, просто исках да си споделя мъката щото тука сме доста вече пострадалите и поне се усеща подкрепа ако не друго:))))Айде и със здраве!!!!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 28 май 2006 19:10

беше си свалил панела, нали?
и как са го взели прозореца ли са счупили? :evil: :evil:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 28 май 2006 19:23

Колите ни се отварят точно за 20 секунди ... без да се оставят никакви следи ... за съжаление ... демонстрираха ми вчера :)

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Re: И аз влизам в групата на изгорялите:(((

Мнениеот Golf 3 1.8 » Нед 28 май 2006 19:27

ScarFace™ написа:Днеска пред зоолическата градина се разделих с моят скъп PIONEER :cry: :cry: :cry: Бях спрял точно срещу входа, дет уж пазат полицаи подчертавам с три дебели черти УЖ!!!!!После чаках само 3 часа и 15 мин по часовник господата органи на реда да доидат да ми напишат протокол времето за което им отне 7 мин по часовник!!!Е кажете човек как да не се ядоса :?: :?: :?: Както и да е де, просто исках да си споделя мъката щото тука сме доста вече пострадалите и поне се усеща подкрепа ако не друго:))))Айде и със здраве!!!!

A къв модел беше че аз си затрих панела на моя 3600

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 28 май 2006 19:28

е добре де и алармите ли толко лесно се обезвреждат....
ама то че се отварят лесно не значи че се крадат лесно, а и ЦД-то ако е застраховано......

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 28 май 2006 19:32

Те отварят, зимат и бягат ..какво като свири аларма ... 1 минута .... плюс това не се знае дали саму задигнали всичко или само панела ....

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 28 май 2006 19:35

еми не се знае, да и аз за това питам за подробности...не вярвам пред хора да оторат кола, да се разсвири алармата и тия да извадат цд-то и да бегат.....

Потребителски аватар
ScarFace™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ScarFace™ » Нед 28 май 2006 19:39

Ми само задницата на касетофона са взели което ме подлуди направо!!!И лошото е че не е застрахован.На колегата дет пита кой е модела отговарям 5700 не става пробвал съм иначе с удоволствие щяхме да се разберем за почерпка:))Да прозореца ми беше на сол:(

Потребителски аватар
ScarFace™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ScarFace™ » Нед 28 май 2006 19:40

Абе алармата си е свирила свирила свирила не се знае колко време.Не ги интересува вече нищо братче кво да ви кажа!!!

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Нед 28 май 2006 19:46

Абе алармата си е свирила свирила свирила не се знае колко време.Не ги интересува вече нищо братче кво да ви кажа!!!

Ужас...посред бял ден...а какво остава за вечерта.
Интересно без панела как разбират хубава ли е музиката или не,сигурно разчитат на късмета... да им изсъхнат ръчичките крадливи.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 28 май 2006 19:48

ами бате какво да ти кажа, аз преди 2 седмици до западен парк какво видях: седа си аз в колата и чакам едно момиче да слезе и гледам някъв мотор, естествено без номер спира до една вектра, слиза единия който беше отзад (те бяха двама с каски) и със бокс чупи джама на вектрата и измъква касетофона, а човека бил на 20 метра от там спрял да си купи нещо от една бутка и даже и алармата не включил а тия вобще не си направиха труда да отворат вратата!
и газ със мотора......а човека вика след тях, понеже не бях загасил мотора, тръгвам след тах, ама...нали се сещаш как се гони мотор....пък и да ги бех настигнал какво...аз съм сам.....
и се върнах а човека понеже видял че тръгвам с яко газ след тях ми вика ела да те почерпа нещо...жал ми стана за човечеца.... :?

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 28 май 2006 20:31

Ludia написа:ами бате какво да ти кажа, аз преди 2 седмици до западен парк какво видях: седа си аз в колата и чакам едно момиче да слезе и гледам някъв мотор, естествено без номер спира до една вектра, слиза единия който беше отзад (те бяха двама с каски) и със бокс чупи джама на вектрата и измъква касетофона, а човека бил на 20 метра от там спрял да си купи нещо от една бутка и даже и алармата не включил а тия вобще не си направиха труда да отворат вратата!
и газ със мотора......а човека вика след тях, понеже не бях загасил мотора, тръгвам след тах, ама...нали се сещаш как се гони мотор....пък и да ги бех настигнал какво...аз съм сам.....
и се върнах а човека понеже видял че тръгвам с яко газ след тях ми вика ела да те почерпа нещо...жал ми стана за човечеца.... :?

Значи това е схемата, ето как се измъкват бързо и незабелязано.Но на това му се вика организирана престъпност и точно заради това няма да влезем в ЕС.......преди няколко дена слушах по телевизията да коментират как в Румъния се справили с огранизираната престъпност и ако имало престъпления то били от единични лица и неогранизирано.Не знам дали да вярвам, ходил съм в Румъния, но нямам преки впечатления, а и беше отдавна :roll:
П.П.Някой вероятно ще зададе въпроса защо мотористите трябва да са част от организирана престъпност, а отговора е елементарен :wink: Дори колегата да ги е настигнал, да ги е повалил и т.н. и да дойде полиция, точно нищо няма да им се случи още на по-следващата вечер ще си наваксат за изгубеното време.Ето на това му се вика организирана престъпност, гърба ти е покрит, а ти си правиш каквото искаш :!:

Потребителски аватар
Immortal
Автомобил:
Двигател:

Re: И аз влизам в групата на изгорялите:(((

Мнениеот Immortal » Нед 28 май 2006 20:48

ScarFace™ написа:Днеска пред зоолическата градина се разделих с моят скъп PIONEER :cry: :cry: :cry: Бях спрял точно срещу входа, дет уж пазат полицаи

:shock :shock :shock
Днес към 13 часа и аз бях в Зоологическата градина.Бях спрял на 10 метра пред входа(този с големия паркинг),полицаи не видях,разчитах на продавачите на семки и захарен памук :oops: Ти пред кой вход беше спрял?!?!?!

Потребителски аватар
ScarFace™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ScarFace™ » Пон 29 май 2006 6:57

Точно на колелото на 83
ми имаше двама униформени с една вектра цивилна.Те трябва да патрулират там щото има струпване на автомобили и доколкото знам аз паркинга се пази от 4-то РПУ.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 29 май 2006 8:13

ScarFace™ написа:Точно на колелото на 83
ми имаше двама униформени с една вектра цивилна.Те трябва да патрулират там щото има струпване на автомобили и доколкото знам аз паркинга се пази от 4-то РПУ.

По-скоро пазят гърба на тия с мотора докато отмъкват поредния касетофон :roll:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”