ScarFace™ написа:Днеска пред зоолическата градина се разделих с моят скъп PIONEER![]()
![]()
Бях спрял точно срещу входа, дет уж пазат полицаи подчертавам с три дебели черти УЖ!!!!!После чаках само 3 часа и 15 мин по часовник господата органи на реда да доидат да ми напишат протокол времето за което им отне 7 мин по часовник!!!Е кажете човек как да не се ядоса
![]()
![]()
Както и да е де, просто исках да си споделя мъката щото тука сме доста вече пострадалите и поне се усеща подкрепа ако не друго:))))Айде и със здраве!!!!
Ludia написа:ами бате какво да ти кажа, аз преди 2 седмици до западен парк какво видях: седа си аз в колата и чакам едно момиче да слезе и гледам някъв мотор, естествено без номер спира до една вектра, слиза единия който беше отзад (те бяха двама с каски) и със бокс чупи джама на вектрата и измъква касетофона, а човека бил на 20 метра от там спрял да си купи нещо от една бутка и даже и алармата не включил а тия вобще не си направиха труда да отворат вратата!
и газ със мотора......а човека вика след тях, понеже не бях загасил мотора, тръгвам след тах, ама...нали се сещаш как се гони мотор....пък и да ги бех настигнал какво...аз съм сам.....
и се върнах а човека понеже видял че тръгвам с яко газ след тях ми вика ела да те почерпа нещо...жал ми стана за човечеца....
ScarFace™ написа:Днеска пред зоолическата градина се разделих с моят скъп PIONEER![]()
![]()
Бях спрял точно срещу входа, дет уж пазат полицаи
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта