Цитат от друг форум:
"Колеги,бесен съм,всъщност бесен е доста слабо казано!За какво става дума - петък привечер е.Отиваме с нашите на вилата.Всичко е прекрасно - 3 дни далеч от цивилизацията.Карам си аз по Евлоги Георгиев в участъка след стадион "В.Левски".От една от преките излиза Голф 2 с пернишки номер,засече ме и започна да се движи с 5 км/ч,буквално!!!С 300 зора спрях и в следващия момент този зад мен ми се натресе в задницата,счупи ми левия стоп,малко ми огъна калника и бронята(добре,че още не съм сложил новите брони,а калника почти го изправих на място),спря,за да ми тегли НА МЕН Evil or Very Mad една пу*ка ма*на и си продължи по пътя.А онзи с Голфа очевидно не разбра какво е направил.
Още по.лошото - 20 метра по-нагоре стоят двойка шапкари,които люпят семки и ме гледат подигравателно.На съвсем логичния въпрос що ме гледат тъпо,а не направиха нищо ми отговориха :"Айде бе пич,имал си кинти да я лъснеш тая бракма,все за едно стопче ще намериш парички!Излишно е да се занимаваме само!" Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
И на мен какво ми остава - да се оплача на арменския поп? Това от мен,поне ми олекна като си го споделих Smile .Поздрави!"
Направило ми е впечатление че няма култура на шофиране по пътищата ни.
До кога така - няма ли да бъдем малко по умни и културни на пътя.
За жените и дума неща да промълва -амин.
нещо.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
дааам
стават такива инциденти с пациенти
ето днес например, карам си аз по супер пустия булевард в скромното ни градче... неделя следобед, слънцето ме е напекло, музиката свири и аз карам с макс. 40 км/ч...
в огледалото забелязвам бързо движещ се зад мен пасат... но преценявам че няма да посмее да ме изпревари (булеварда свършва с Т-образно кръстовище на което при завой на дясно се озовавате на надлез).... да ама не... ония образ ме издуха точно 10 м. преди края на Т-образното не спря на стопа, дръпна ръчната, опита да завърти колата, гумите блокираха, колата поднесе на ляво, после на дясно... вкара е в пътя.... мина надлеза и при слизането намали и пак същата процедура... спирачки, ръчна обърна на пета и изчезна... на пасата пишеше Либхер
и това посред бял ден... така че има обрзи всякакви... само бог да ни пази
стават такива инциденти с пациенти

в огледалото забелязвам бързо движещ се зад мен пасат... но преценявам че няма да посмее да ме изпревари (булеварда свършва с Т-образно кръстовище на което при завой на дясно се озовавате на надлез).... да ама не... ония образ ме издуха точно 10 м. преди края на Т-образното не спря на стопа, дръпна ръчната, опита да завърти колата, гумите блокираха, колата поднесе на ляво, после на дясно... вкара е в пътя.... мина надлеза и при слизането намали и пак същата процедура... спирачки, ръчна обърна на пета и изчезна... на пасата пишеше Либхер

и това посред бял ден... така че има обрзи всякакви... само бог да ни пази
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
има много такива тъпанари:)прибирахме се с Ро от Кулата и един тъпанар с пасат на Радомир така ми изкочи че едвам спрях:)излезна си пича без да се спре и се метна пред мен аз със над 100км :0 хубаво успях да спра, ама после що требваше да се праи на мъж и да ме засича:), но много бързо го излекувах:), екстра му беше:)друг път пак да ме засече:)
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
От жегата е....хората откачат....
Сутринта, една девойка с Витара, около 9 пъти се направи на шахматист, и на 9-тия просто стъпих на клаксона и извадих чекмеджето с псувните...
Решил съм да си купя 4 москвича по 30 лева и да ги разположа на ключови места в София....и ми вземете предимството ако искате
Сутринта, една девойка с Витара, около 9 пъти се направи на шахматист, и на 9-тия просто стъпих на клаксона и извадих чекмеджето с псувните...
Решил съм да си купя 4 москвича по 30 лева и да ги разположа на ключови места в София....и ми вземете предимството ако искате

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- FreAk
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:има много такива тъпанари:)прибирахме се с Ро от Кулата и един тъпанар с пасат на Радомир така ми изкочи че едвам спрях:)излезна си пича без да се спре и се метна пред мен аз със над 100км :0 хубаво успях да спра, ама после що требваше да се праи на мъж и да ме засича:), но много бързо го излекувах:), екстра му беше:)друг път пак да ме засече:)
да не беше пасата сив, мисля че последния модел
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
FreAk написа:santo_trafficante написа:има много такива тъпанари:)прибирахме се с Ро от Кулата и един тъпанар с пасат на Радомир така ми изкочи че едвам спрях:)излезна си пича без да се спре и се метна пред мен аз със над 100км :0 хубаво успях да спра, ама после що требваше да се праи на мъж и да ме засича:), но много бързо го излекувах:), екстра му беше:)друг път пак да ме засече:)
да не беше пасата сив, мисля че последния модел
не тъмно син модел 90те години с номер ПК..

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”