нещо.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Efri
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

нещо.

Мнениеот Efri » Нед 28 май 2006 20:04

Цитат от друг форум:
"Колеги,бесен съм,всъщност бесен е доста слабо казано!За какво става дума - петък привечер е.Отиваме с нашите на вилата.Всичко е прекрасно - 3 дни далеч от цивилизацията.Карам си аз по Евлоги Георгиев в участъка след стадион "В.Левски".От една от преките излиза Голф 2 с пернишки номер,засече ме и започна да се движи с 5 км/ч,буквално!!!С 300 зора спрях и в следващия момент този зад мен ми се натресе в задницата,счупи ми левия стоп,малко ми огъна калника и бронята(добре,че още не съм сложил новите брони,а калника почти го изправих на място),спря,за да ми тегли НА МЕН Evil or Very Mad една пу*ка ма*на и си продължи по пътя.А онзи с Голфа очевидно не разбра какво е направил.
Още по.лошото - 20 метра по-нагоре стоят двойка шапкари,които люпят семки и ме гледат подигравателно.На съвсем логичния въпрос що ме гледат тъпо,а не направиха нищо ми отговориха :"Айде бе пич,имал си кинти да я лъснеш тая бракма,все за едно стопче ще намериш парички!Излишно е да се занимаваме само!" Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
И на мен какво ми остава - да се оплача на арменския поп? Това от мен,поне ми олекна като си го споделих Smile .Поздрави!"

Направило ми е впечатление че няма култура на шофиране по пътищата ни.
До кога така - няма ли да бъдем малко по умни и културни на пътя.
За жените и дума неща да промълва -амин.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 28 май 2006 20:23

Тоя с Голф-а е бил пълен малоумник :evil: А ти ще можеш ли да си намериш стоп, или не става дума за VOLVO-то? :roll:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 28 май 2006 20:26

това е измислена история, приказка съчинена от някой който мрази голфовете :idea:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 28 май 2006 21:30

Ludia написа:...приказка съчинена от някой който мрази голфовете :idea:

има ли такива индивиди :mrgreen:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 28 май 2006 21:45

Със сигорност има, и аз съм слушал такива историй, та чак тоя накрая се обърка и не се осети че не е негова работа

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Нед 28 май 2006 23:00

дааам
стават такива инциденти с пациенти :roll: ето днес например, карам си аз по супер пустия булевард в скромното ни градче... неделя следобед, слънцето ме е напекло, музиката свири и аз карам с макс. 40 км/ч...
в огледалото забелязвам бързо движещ се зад мен пасат... но преценявам че няма да посмее да ме изпревари (булеварда свършва с Т-образно кръстовище на което при завой на дясно се озовавате на надлез).... да ама не... ония образ ме издуха точно 10 м. преди края на Т-образното не спря на стопа, дръпна ръчната, опита да завърти колата, гумите блокираха, колата поднесе на ляво, после на дясно... вкара е в пътя.... мина надлеза и при слизането намали и пак същата процедура... спирачки, ръчна обърна на пета и изчезна... на пасата пишеше Либхер :roll:

и това посред бял ден... така че има обрзи всякакви... само бог да ни пази

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Пон 29 май 2006 8:55

в-к 24 часа, бр. 5298/29.05.2006, стр. 16-17 написа:Сезонът на самоубийците. Мадлен Алгафари (психотерапевт): Разрушителната енергия кипва през лятото

Много народ явно слънчасва напоследък, та така и по улиците ... ела па тия в София ...

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 29 май 2006 9:13

има много такива тъпанари:)прибирахме се с Ро от Кулата и един тъпанар с пасат на Радомир така ми изкочи че едвам спрях:)излезна си пича без да се спре и се метна пред мен аз със над 100км :0 хубаво успях да спра, ама после що требваше да се праи на мъж и да ме засича:), но много бързо го излекувах:), екстра му беше:)друг път пак да ме засече:)

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пон 29 май 2006 9:19

От жегата е....хората откачат....
Сутринта, една девойка с Витара, около 9 пъти се направи на шахматист, и на 9-тия просто стъпих на клаксона и извадих чекмеджето с псувните...

Решил съм да си купя 4 москвича по 30 лева и да ги разположа на ключови места в София....и ми вземете предимството ако искате :lol:

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Пон 29 май 2006 9:21

Сутринта в най-натоварената часова зона, пловдивкси бус връщаше на заден по Цариградско шосе :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 29 май 2006 9:22

Kaizer Soze написа:
Решил съм да си купя 4 москвича по 30 лева и да ги разположа на ключови места в София....и ми вземете предимството ако искате :lol:

номера става и с ФВ Шаран хаха един приятел ги лекува я челно я от зад кой го засече тежко му:)хаха тоя е много луд:)а Шарана прилича на баница вече:)

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 29 май 2006 9:41

идиоти има всякакви и навсякъде, таива които карат VW и такива които карат други автомобили. Лошото е, че заради тях се трупа лоша слава на марката.

Потребителски аватар
FreAk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreAk » Пон 29 май 2006 9:41

santo_trafficante написа:има много такива тъпанари:)прибирахме се с Ро от Кулата и един тъпанар с пасат на Радомир така ми изкочи че едвам спрях:)излезна си пича без да се спре и се метна пред мен аз със над 100км :0 хубаво успях да спра, ама после що требваше да се праи на мъж и да ме засича:), но много бързо го излекувах:), екстра му беше:)друг път пак да ме засече:)

да не беше пасата сив, мисля че последния модел

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 29 май 2006 9:47

FreAk написа:
santo_trafficante написа:има много такива тъпанари:)прибирахме се с Ро от Кулата и един тъпанар с пасат на Радомир така ми изкочи че едвам спрях:)излезна си пича без да се спре и се метна пред мен аз със над 100км :0 хубаво успях да спра, ама после що требваше да се праи на мъж и да ме засича:), но много бързо го излекувах:), екстра му беше:)друг път пак да ме засече:)

да не беше пасата сив, мисля че последния модел

не тъмно син модел 90те години с номер ПК.. :D

Потребителски аватар
asskoGTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот asskoGTI » Пон 29 май 2006 9:49

да бе и куките си люпили семки :lol:
то и жак ширак штел да идва да строи къща в бояна :wink:
абе хора престанете да правите градски легенди бе

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”