днес хванах един крадец...
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
днес хванах един крадец...
...
Последна промяна от тръба на Сря 31 май 2006 23:27, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:18, променено общо 1 път.
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Последна промяна от тръба на Сря 31 май 2006 23:27, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
я разкажи всичко ама със подробности моляtraba написа:Те тия тапи са 5.50лв.комплекта в емкото(с емблемка на vw).Досега съм са ръснал 16.50лв.заради такива боклуци!...ХОХОХО!Ама тоо го гепих и му пръснах главата!

П.П ако знаеш само колко добре се чуствам във момента -дано само по често да ги ловим тия педали некадърни

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Последна промяна от тръба на Сря 31 май 2006 23:28, променено общо 1 път.
- Voodoo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Такааа значи до колегите от Пловдив(и не само)
2 пъти,от които ходих в планет да пия кафе(следобед) спирах по-надолу в улицата до къща със зелена ограда.Единия път ми изчезна надписа на решетката.Втория път някой се беше мъчил да ,ми сваля решетката(от едната половина беше измъкната)и в резултат дясната щипка е счупена
.Ще спра и трети път там,ама няма да пия кафе в планет па да го вида кой е копеленцето.Ако някой спира по-надолу в тази улица съветвам да не оставя колата за дълго време
2 пъти,от които ходих в планет да пия кафе(следобед) спирах по-надолу в улицата до къща със зелена ограда.Единия път ми изчезна надписа на решетката.Втория път някой се беше мъчил да ,ми сваля решетката(от едната половина беше измъкната)и в резултат дясната щипка е счупена

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като дете имах доброто желание да почиста едни решетки (на някакъв фиат май беше) от снега....те пласмасови бяха, леко се поизпочупиха.....та мога да си представя, че на някой може да му потрошат хлапетата туй онуй от невнимание. ама не вярвах, че са станали толко крадливи, че чак перманентно да крадат. заведи ги при родителите и те да предприемат мерки...
ПС. Като се замисля, може да почна да крада таби и да искам откуп от 2 лв. на собственика...хем на него по тънко ше му излезе, хем аз някой лев ще припечеля
ПС. Като се замисля, може да почна да крада таби и да искам откуп от 2 лв. на собственика...хем на него по тънко ше му излезе, хем аз някой лев ще припечеля

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”