задравейте, някой може ли да сподели примерни цени за втора ръка:
- 6 степенна ръчна кутия
- 5 (или ако има 6) ст. типтроник
- 6-7 ст. мултитроник
има едно ауди със заминаващ си мултитроник, цените на ремонта са ясни. Цена за втора ръка мултитроник ми казаха около 4-5к лева. Само че риска от проблеми си остава. Затова се замислих за трансплантация на цяла кутия, но не мога да намеря цени.

ориентировъчни цени на скоростни кутии от ВАГ групата
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: ориентировъчни цени на скоростни кутии от ВАГ групата
Еветуално си пиши или говори с Бат' Тони 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
типтроника е с 5 скорости и цената е разли4на дали е куатро или обикновен-за тях 4асти се продават
мултитроника 6скорости е само 5342евро и то заводски отремонтиран ,а не нов;това е цената в ауди франция
мултитроника 6скорости е само 5342евро и то заводски отремонтиран ,а не нов;това е цената в ауди франция
Мерси, ще го проверя.
Въпросът е ремонт/смяна на мултитроника или трансплантация към типтроник/ръчка. Аудито не е куатро (B7, 2.0tdi, 140PS, 7x Multitronic). В момента без да се отваря, ремонта в Германия е оценен на 2к евро. За 5к лева в БГ ми предлагат цяла кутия от донор. Ако ще се купува цял мутитроник, има ли начин да се провери състоянието му ?
Въпросът е ремонт/смяна на мултитроника или трансплантация към типтроник/ръчка. Аудито не е куатро (B7, 2.0tdi, 140PS, 7x Multitronic). В момента без да се отваря, ремонта в Германия е оценен на 2к евро. За 5к лева в БГ ми предлагат цяла кутия от донор. Ако ще се купува цял мутитроник, има ли начин да се провери състоянието му ?
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
само ако е на колата и може да се пробва ,се разбира в какво състояние е мултитроника
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”