musura написа:аз съм дългогодишен клиент на Булстрад и досега съм имал поне 4-5 щети, като понеже автомобилите ми винаги са били над 10г. съм ползвал "експертна оценка" и мога смело да твърдя, че нямам щета която да са ми платили и да не съм бил на плюс

Абе то и аз така, досега, само че да не си се случва ТОТАЛ щета, че тогава почва едно шоу... Мен вече един месец ме въртят, а утре ще е втория оглед

... Дано не трябва да чакам още месец, докато си взема парите... Аа, парите ли казах? Колата ми беше застрахована за 2000 лв, като + екстрите едва стигна до 2440 (въпреки, че реалната й цена е доста над тази сума). Но... в договора пише - при ПОЖАР, КРАЖБА И ТОТАЛ (като това го пише в една малка клаузичка някъде по средата, видях я чак след СЛУчКАТА) ти плащат само 70% от сумата. Оттам приспадат неплатени вноски, както и ВСИчКИ ОБЕЗщЕТЕНИЯ, които са изплатени досега. За последното никак не съм съгласен, и ще се караме доста с тях, защото не видях някъде в договора да го пише. Така че, да не ви казвам колко остава. Пълни мушмороци са, и на всичко отгоре едно лелче с най-голямата си наглост ми каза: "Ми ний затуй ни убичами да застраховами стари кули, щот' ей така става, и сме само на загуба от тях. Някои кумпании дажи не щат да ги застраховат..." (като под стари коли разбирай над 10 годишни).