:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Внимавайте с БУЛСТРАДанието

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Внимавайте с БУЛСТРАДанието

Мнениеот maistora_1 » Нед 04 юни 2006 13:23

статийка, която намерих в някакъв вестник, който ми беше в пощенската кутия :

Изображение

Изображение

незнам дали не е някаква антиреклама, но аз съм длъжен да ви предупредя :) Поздрави!

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 04 юни 2006 13:26

ужас!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 04 юни 2006 15:39

аз съм дългогодишен клиент на Булстрад и досега съм имал поне 4-5 щети, като понеже автомобилите ми винаги са били над 10г. съм ползвал "експертна оценка" и мога смело да твърдя, че нямам щета която да са ми платили и да не съм бил на плюс :)

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Нед 04 юни 2006 17:14

Аз съм много доволен поне за сега от тях . За една 10 сантиметрова далбока следа с леко хлътване на калника ми дадоха 165лв (колата е Г3 1.8 ГТ 92г) Смятам че е доволно Случката беше пред Технополис някои паркирал и ме закачил и избягал , веднага им се обадих и ми казаха напрао да идвам да не викам КАТ нямало нужда след 12 дена си взех паричките ..... Колата е застрахована за 3-та година при тях . Старата беше в ДЗИ и от тях бях доволен .

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 04 юни 2006 17:35

Това дето не те карат да им показваш акт е супер. Скоро ми изтече каското и отидох да си правя новото. Като слязохме да правим снимки на колата, пича забеляза че борнята ми е ударена отпред и ми заведоха щета да си я оправя, а аз по принцип несмятах да ги занимавам с такава дреболия :)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Нед 04 юни 2006 21:21

Оооо мен Булстрад не знам как не ме застрахова.Имал съм поне 5 щети и всичките са ми платени както трябва.Единя път ми правиха колата в техен сервиз след удар и я направиха добре (поне за срока който ми трябваше колата)

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 05 юни 2006 10:00

musura написа:аз съм дългогодишен клиент на Булстрад и досега съм имал поне 4-5 щети, като понеже автомобилите ми винаги са били над 10г. съм ползвал "експертна оценка" и мога смело да твърдя, че нямам щета която да са ми платили и да не съм бил на плюс :)

Абе то и аз така, досега, само че да не си се случва ТОТАЛ щета, че тогава почва едно шоу... Мен вече един месец ме въртят, а утре ще е втория оглед :shock ... Дано не трябва да чакам още месец, докато си взема парите... Аа, парите ли казах? Колата ми беше застрахована за 2000 лв, като + екстрите едва стигна до 2440 (въпреки, че реалната й цена е доста над тази сума). Но... в договора пише - при ПОЖАР, КРАЖБА И ТОТАЛ (като това го пише в една малка клаузичка някъде по средата, видях я чак след СЛУчКАТА) ти плащат само 70% от сумата. Оттам приспадат неплатени вноски, както и ВСИчКИ ОБЕЗщЕТЕНИЯ, които са изплатени досега. За последното никак не съм съгласен, и ще се караме доста с тях, защото не видях някъде в договора да го пише. Така че, да не ви казвам колко остава. Пълни мушмороци са, и на всичко отгоре едно лелче с най-голямата си наглост ми каза: "Ми ний затуй ни убичами да застраховами стари кули, щот' ей така става, и сме само на загуба от тях. Някои кумпании дажи не щат да ги застраховат..." (като под стари коли разбирай над 10 годишни).

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 05 юни 2006 14:14

Акселераторе, при тотал се плаща 70% и в други компании....за съжаление :cry:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 05 юни 2006 14:45

Pichagа написа:Акселераторе, при тотал се плаща 70% и в други компании....за съжаление :cry:

Така е, само че при някои май е 80%, въпроса е при кои.. Освен това проблема е в това, че май искат да ми удържат всичко, което са ми изплатили досега, при положение, че тези щети са дозастраховани. Абе и с дозастраховането стана една обърквация, за което те са виновни, че писах разни молби... дълга и широка... :roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 05 юни 2006 14:48

ако си дозастраховал, няма резон да искат да приспадат :roll:
80% беше преди време...май сега масово е 70%, поне в ДЗИ е 70

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 05 юни 2006 14:58

Ами аз дозастраховах, вкараха го в компютъра пред мен, обаче видиш ли, сега се оказа, че на касата и при инспекторите им, компютърната им система била различна, и не било отбелязано там, и не са го отчели, и натам и 3-те ми щети не са дозастраховани, защото ако първата не била дозастрахована, то другите автоматично нямали право да се дозастраховат, дори и да съм пожелал. А за първата имам бележка... Абе гола вода са, писах до управителя, да видим какво ще стане. :roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 05 юни 2006 15:10

мила родна картинка, лявата и дясната ръка не знаят кво да правят, освен да ти пожелая успех в борбата /щот си е борба/...ще се оправиш, надали са толкова тъпи, да се заяждат на дребно

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 05 юни 2006 15:45

Абе не знам, ама всички лелчета и чичковци ме гледат, като че искам да им изям мазните банички за закуска. Скоро ще ми кипне... :twisted:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”