молба за помощ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Genadi75
Автомобил:
Двигател:

молба за помощ

Мнениеот Genadi75 » Чет 08 юни 2006 17:20

ако някой има счупен цеден халоген който е в бронята и не му птрябва ще бъда много благодарен ако ми го даде на заем за няколко дни че ми свиха моя халоген и сега застрахователете не искат да ми го платят довода е че тази кражба мога да си е инсинирам сам мамка им тъпа..... та да мога да кажа че е счупен и да ми го платят .тук немога да намеря такъв халоген за жалост :cry: :cry: :cry: търся този който е на пасажерското место...за какво плащаш каско когато когато дойде момента за плащане и почват да въртят тъпи номера :evil: :evil:

честно казано не мога да разбера какъв е тоя цеден халоген и въобще! ако се стегнеш да го напишеш разбираемо-някой може и да откликне...mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Чет 08 юни 2006 19:57

вземи си счупен от някоя морга..много пъти е писано в форума по въпроса...

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пет 09 юни 2006 11:12

vaskoto1 написа:честно казано не мога да разбера какъв е тоя цеден халоген и въобще! ако се стегнеш да го напишеш разбираемо-някой може и да откликне...mod edit: vaskoto1

Подозирам е искал да напише ДЕСЕН, ама в бързината... случва се да пообъркаш някой клавиш... гледам че и на други места в поста му има подобни грешки.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”