Помощ за избор на изпускателна с-ма
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помощ за избор на изпускателна с-ма
Изглежда, че не се справям добре с търсачката.Искам да си събера пари и да сменя генерацията на колата със спортна, но не мога да намеря в интернет къде продават такава за Полото.Ако някой може, да помогне.Модела е 6N2, а двигателя 1.4тди код АМF 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помощ за избор на изпускателна с-ма
nero написа:http://www.supersprint.com/USPI0C5S27T253TR001.asp
Тук няма 6N2, но все пак благодаря

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Velko написа:nero написа:http://www.supersprint.com/USPI0C5S27T253TR001.asp
Тук няма 6N2, но все пак благодаря
Е какво значи няма!
Просто не е означено че е 6N2, но пък пише до 2001, което си е 6N2. Просто за генерацията не е важно, щото явно са еднакви, за това не са означени. А и да бяха, ще вземеш ли.......?
Че е качествено, спор няма, ама тия пари!
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
не знам кой нормален човек ще даде 1000 евра за генерация на Поло.
колега отивай в някой по-голям сервиз за ауспуси да ти направят всичко, няма да е суперспринт но ще върши работа
колега отивай в някой по-голям сервиз за ауспуси да ти направят всичко, няма да е суперспринт но ще върши работа
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Petrolhead написа:не знам кой нормален човек ще даде 1000 евра за генерация на Поло.
Така и ще направя... ти ако не се лъжа живееш някъде в квартала ми.Така че може да се консултирам за местото, където трябва да отида...
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
сравнително доволен съм от Ем-комплект в Дружба, отивай смело с колата, кажи им какво си намислил и не им се връзвай като ти казват, че си луд. 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
А какво се очаква да постигнеш с това набиване на пари?
Искаш да си правиш от детската количка бегачка?
Мисля, че е по-добре да помислиш за покупката на по-сериозен автомобил където подобни интервенции имат смисъл.
Мисля, че е по-добре да помислиш за покупката на по-сериозен автомобил където подобни интервенции имат смисъл.
Можеш да провериш и в Крафт в Дружба, там също правят разни къстъм изпълнения.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:А какво се очаква да постигнеш с това набиване на пари?
Искам да се отпуши колата.Искам по-сериозен звук.Парите мисля,че мога да си ги давам за квото ми е кеф.А и колкото и смешно да ти звучи, на мен ми харесва как върви колата...
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Велко,
аз самият слагах чипове на поло 1.0 за да го отпушвам и ръгах кюнци на поло 1.3 за звук.
Не се заяждам с теб, а те съветвам приятелски от ЛИЧЕН опит да не си харчиш парите за глупости. Живееш в заблуда, че от това става кола и, че върви. Неизбежно ще стигнеш до моите изводи, но ако ме послушаш сега ще си спестиш много нерви и финансии. В противен случай ще си счупиш главата и пак ще дойдеш на моето.
Продай си полото преди да си се изгаврил с него и да е станало вечно твое, прибави някой лев и си вземи нещо вървежно където ако искаш вече наливай пари за истински звуци и вървежи.
Истината е, че влезне ли ти бензина в задника оправия няма и всяка кола ще ти малее в даден момент, но от това 1.4 няма да извадиш нищо освен тонове лев от бюджета си.
Продавай половера и скачай на нещо по-сериозно за да влезнеш при батковците. Сега просто си с камионче в пясъчника...
ПП
Не ми се сърди. Колата в гаража ти е чудесна, но не става за това за което я гласиш.
аз самият слагах чипове на поло 1.0 за да го отпушвам и ръгах кюнци на поло 1.3 за звук.
Не се заяждам с теб, а те съветвам приятелски от ЛИЧЕН опит да не си харчиш парите за глупости. Живееш в заблуда, че от това става кола и, че върви. Неизбежно ще стигнеш до моите изводи, но ако ме послушаш сега ще си спестиш много нерви и финансии. В противен случай ще си счупиш главата и пак ще дойдеш на моето.
Продай си полото преди да си се изгаврил с него и да е станало вечно твое, прибави някой лев и си вземи нещо вървежно където ако искаш вече наливай пари за истински звуци и вървежи.
Истината е, че влезне ли ти бензина в задника оправия няма и всяка кола ще ти малее в даден момент, но от това 1.4 няма да извадиш нищо освен тонове лев от бюджета си.
Продавай половера и скачай на нещо по-сериозно за да влезнеш при батковците. Сега просто си с камионче в пясъчника...
ПП
Не ми се сърди. Колата в гаража ти е чудесна, но не става за това за което я гласиш.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Колега, за това което искаш, имаме форумен доворен човек в ЕК33 на Околовръстното, преди Борис 3-ти.
Ако имаш интерес пиши едно лично да ти дам телефон.
Половината форум си правим генерациите при него
Ако имаш интерес пиши едно лично да ти дам телефон.
Половината форум си правим генерациите при него

- chirenski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Velko написа:Искам да се отпуши колата.Искам по-сериозен звук.Парите мисля,че мога да си ги давам за квото ми е кеф.А и колкото и смешно да ти звучи, на мен ми харесва как върви колата...
Такива "отпушени" и "звучни" 1.4 бегачки ги замервам с торби пълни с вода през осмия етаж.
Да е*а племето ви псевдо рейсъри, то може грам да не върви ама нека да е отпушено и да е звучно ....
Като ти харесва как ти върви колата карай си я и си свиркай, никой не е длъжен да слуша "поотпушената" ти "звучна" кола.
Нямам в предвид, точно теб или само теб, важи за всички отпушени това което казвам.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”