Изгубени ключове

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
naswel
Автомобил:
Двигател:

Изгубени ключове

Мнениеот naswel » Съб 14 авг 2010 19:50

Изгубих си ключовете на колата (как сега не ми е до обяснение) какви варианти имам. Колата е Голф 4 1,9ТДИ ако това има някакво значение и се намира в Хасково. Какво да правя търсих навсякъде вкъщи и ги няма. :banghead:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: Изгубени ключове

Мнениеот Luciano » Нед 15 авг 2010 9:07

В Хасково спасението ти е в Минерал-а.
Като купуваше колата дадоха ли ти пластмасова заготовка на ключа с код?
Пиши и на Vladko, за да ти каже какви са вариантите.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Изгубени ключове

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 15 авг 2010 9:52

Колега по принцип когато си купил колата трябвало е да ти дадът резервен ключ, поне на мен ми дадоха!? Така, ако нямаш резервен ключ вариантите са ти малко, ако колата ти има аларма остава варианта да отидеш на ключар колкото се може по-бързо, и се молиш никой друг да не ти намери ключовете (за да не останеш без кола)
Друго, ако няма колата аларма и блокиращо устройство, вземи ключовете от друг приятел/познат който също има като твоята кола и пробвай с неговите да отключиш колата (аз така когато загубих мойто си отклуючих колата и после си направих нови) Има вероятност да стане но е малка около 5% като се надяваш да са ти износени вътре запците на самата брава. Ако имаш аларма по-добре не го прави а търси ключар и преди това говори с него какви пари ще ти търси че са кожодерци. Много кофти ситуация дано сме ти помогнали! Късмет!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”