Ето защо се носи "славата" на голфаджиите

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Ето защо се носи "славата" на голфаджиите

Мнениеот musura » Нед 11 юни 2006 12:20

focus-news.net написа:В 5.50 ч. на бул. ”Найчо Цанов”, след надлез “Родопи”, лек автомобил “Фолксваген Голф” - такси, управляван от 27-годишния М.П., при движение с несъобразена скорост в завой е загубил контрол над колата, качил се тротоара и ударил 59-годишния И.Г. Пешеходецът е починал на място.

този 27 годишен таксиметров шофьoр, който по "цял ден върти геврека", а не се е научил да завива, заслужава
:smackbum :smackbum :censored:

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Нед 11 юни 2006 14:22

според мен от този случай трябва ди си направим извода за таксиджиите а не за голфаджиите
Напоследак забелязвамм много вектраджии на 18-19г. с на тати вектрата 1,6 миксер да се преят ня състезатели. На българина му липсва елементарна култура на маса а да не говорим за култара на пътищата. Затова стават таива инциденти.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 11 юни 2006 14:38

трябва много срого да се наказват таксиметровите шофьори и тези на маршрутките, карат като побеснели, дошли в София от някое село нито знаят къде карат нито как, имат голямо самочувствие защото "цял ден карат" а са пълни нещастници.

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Нед 11 юни 2006 15:32

handycam написа:трябва много срого да се наказват таксиметровите шофьори и тези на маршрутките, карат като побеснели, дошли в София от някое село нито знаят къде карат нито как, имат голямо самочувствие защото "цял ден карат" а са пълни нещастници.

Колега това " Дошли от село " никак не ми харесва . Познавам такива трима шофери на маршрутки ( от слатина , надежда и редута ) , мога да кажа ,че не ми се ще да се спречкам с тях на пътя . А относно хората от провинцията мога да кажа само - Колеги караите по внимателно докато свикнете с движението и да живееее : vw fen

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Нед 11 юни 2006 18:25

Много неприятно :shock
Такситата понякога преувеличават с правомощията си, и си дават сами някакви предимства и хоп... катастрофка :evil:
Трябва да минават спец. курсове според мен и психота и тн

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 11 юни 2006 18:27

Tishku написа:Много неприятно :shock
Такситата понякога преувеличават с правомощията си, и си дават сами някакви предимства и хоп... катастрофка :evil:
Трябва да минават спец. курсове според мен и психота и тн

те НЯМАТ никави по-голями правомощия от другите водачи, освен да паркират на специално обозначени за тях места.
а и ако не се лъжа, минават през някакви психо тестове.....

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Нед 11 юни 2006 18:28

Нямат, ама сами си придават постоянно...

Потребителски аватар
kimbaten
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kimbaten » Нед 11 юни 2006 19:32

...лошото е че се събират по-бързо от полицията с тея радиостанции и бият много лошо дори ТИ да си в правото си и да им направиш забележка - да не говорим ако им теглиш некоя сочна майка щото примерно праи обратен завой на 2 метра от тебе се едно си прозрачен... за тва са толкоз отворени щото хората знаят че се събират за минута и колкото и да си як - срещу 7 - 8 такива е кофти.

Потребителски аватар
RaZU
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RaZU » Нед 11 юни 2006 23:54

имат право да карат и без колани (сигорно са безсмъртни)

ай колега handycam защо мислиш, че вие Софиянци с те свръх хора или какво, че правиш такова "селско" изказване. Точно както ти казваш "имат голямо самочувствие защото "цял ден карат" така и софиянци покарали малко в задрастване и защото се движили 30 мин с 20КМ/ч с още 100 коли и се мислят за големи сазтезатели.

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Пон 12 юни 2006 8:34

Вижте кво пичове,
Таксиметров шофьор не е професия, а МАНТАЛИТЕТ!!
Дали са в София, Варна, Ст. Загора или Тъпчилеща все една стока са. Като си видял един - видял си ги всичките! (може и да има изклиучения, но аз не сам ги срещал).

Колега RaZU,
в София седиш в задръствания по цял ден, защото има над 2 000 000 автомобила, а улиците са мислени "хиляда деветстотин и дебелия сняг", когато в СФ я е имало, я е нямало 300-400 000 човека. Айде ти ми кажи другите милион и половина от къде дойдоха?!?! ;)

Потребителски аватар
RaZU
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RaZU » Пон 12 юни 2006 10:14

Колега poGo,
ако разсъждаваш така я кажи бабати от каде е дошла като 1855 година големия сняг през лятото е имало още по-малко хора.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 12 юни 2006 10:23

Няма нужда от заяждания колеги и от обиди. Но е вярно, че такива изказвания по отношение кой от къде е са най - малкото глупави. Навсякъде има некадърни и самонадеяни шофьори. Обобщавания, пък били те и за таксиметровите шофьори, тези на маршрутките, за ватманите /сред които също има големи говеда/, голфаджии и т.н. са несериозни. Има и добри, и лоши шофьори както от София, така и от Варна, Русе, Плевен или ако щеш Долно Нанагорнище, има добри и лоши ватмани, таксиметрови шофьори и т.н.
А по отношение на София, когато е станала столица малко след освобождението, е имала население не повече от 25 000 души. Така че до голяма степен, тези дето са с корени от София са доста малко не повече от 250 000 души в най - добрия случай. И улиците на този малък тогава град никога не са били предвидени за такова движение.

Последна промяна от dobrin на Пон 12 юни 2006 14:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пон 12 юни 2006 11:55

dobrinb написа:Няма нужда от заяждания колеги и от обиди. Но е вярно, че такива изказвания по отношение кой от къде е са най - малкото глупави. Навсякъде има некадърни и самонадеяни шофьори. Обобщавания, пък били те и за таксиметровите шофьори, тези на маршрутките, за ватманите /сред които също има големи говеда/, голфаджии и т.н. са несериозни. Има и добри, и лоши шофьори както от София, така и от Варна, Русе, Плевен или ако щеш Долно Нанагорнище, има добри и лоши ватмани, таксиметрови шофьори и т.н.
А по отношение на София, когато е станала столица малко след освобождението, е имала население не повече от 25 000 души. Така че до голяма степен, тези дето са с корени от София са доста малко не повече от 250 000 души в най - добрия случай. И улиците на този малък тогава гред никога не са били предвидени за такова движение.
:applause: :respect

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Вто 13 юни 2006 9:12

RaZU написа:Колега poGo,
ако разсъждаваш така я кажи бабати от каде е дошла като 1855 година големия сняг през лятото е имало още по-малко хора.

Отговарям веднага!! :lol:
Баба ми е ТОЛКОВА СОФИЯНКА, колкото малко хора могат да бъдат. Не знам дали е от 1855, проучването ми се простира само до 1885, не че сме във форум "От къде е баба ми".......
Апропо: Според мен "Провинция" не е географско понятие, а начин на мислене. Ти трябва да решиш сам за себе си какво е.

Колега dobrinb, ПРАВ СИ!
Диалог с такъв харахтер ме натоварва, затова ако някой се е почуствал подтиснат, умерзен и онеправдан му се извинявам.

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Чет 15 юни 2006 13:03

Абе Голфаджийте (някой дупета) се мислят,че пътия е на баща им и си карат как си искат.
За това който кара Голф му викат "Бесен Голфаджия"

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”