Форумен измамник!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
DanZki
Автомобил:
Двигател:

Форумен измамник!

Мнениеот DanZki » Сря 18 авг 2010 16:38

Здравейте, колеги. Днес ми се случи изключително неприятна случка с колегата INTERCEPTOR- ето линк към профила му:http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showuser=45679
Продаде ми ето тези гуми: [url="http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=74711"]http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=74711[/url] и забележете, писал е 15- ки! Разбрахме се да ги взема за парите, които им иска и да ми ги прати. Взех ги аз днес от Еконт и радостен (гумите са в добро състояние ДОТ края на 2008 г.) отивам в близката гумарница. Седя си аз и по едно време гумаря вика: Абе какви са тия гуми, какъв размер са. Викам 15 ки. Той вика как ще са 15ки, я виж че влезат свободно в джантата. Дойде и другия гумар, гледаха, мислиха и по едно време единия вика: Абе я погледни тоя какво е правил: изрязал е цифрата 6 и цихрата 5 и ги е разменил. Тоест гумите реално са 205/55/ 16, а ги е направил 205/65/15. Разменил е шестицата от височината на гумите с петицата от цолажа. И като започна да чопли с едно ножче какво да видим: залепени цифрите са някакво моментно лепило. Изрязал и разменил е дори и малките цифри. И за да не съм голословен, наснимах хубаво гумите, където е правил тези упражнения, и пускам снимки във форума. готов съм и да ги покажа на всеки един от вас, ако някой се усъмни в думите ми. Утре вечер ще идва Иво в Плевен и ще ги покажа и на него, за да се уверите, че говоря истината.
Ето снимки: Тук си личи как е лепена цифрата.
Изображение
Тук също:
Изображение
Ето и снимка на раменените малки цифри. Вижте 5 къде е вирнато нависоко:
Изображение
И последното доказателство, че гумите не са 15 ки, а 16 ки, е размерът на вътрешната обиколка.
Изображение
Веднага като разбрах тази измама се обадих на въпросния Весеилин Руменов Димитров от В. Търново, ул. Захари Стоянов 22 и той продължи да твърди, че гумите са 15ки. Не пожела да поеме разноските по връщането на гумите в Търново и да ми върне 40 лева. Поиска разноските отново да са за моя сметка. Казах му, че не е честно аз отново да поема разходите, при условие, че за Плевен разноските аз ги поех, но той категорично отказа да поеме пътя до Търново. Така излиза, че аз освен 40 лева за гумите и 15 лева до Плевен разноски, трябва да дам още 15 лева, т.е. да станат 30 лева, а той да ми върне 40. При условие, че след като веднъж ме е излъгал аз му нямам доверие, че ще ми върне парите. Казах му да бъде честен и да се разберем като хора, но започна да ми повишава тон и му казах, че ще пусна тема за него във форума. Казах му и че ще кажа на Иво, който е администратор на форума, който ще идва в Плевен, а той най- нагло ми зяви, че не му пука за "тоя Иво" и да съм му се махал от главата, че почвал да се ядосва. Всички разговори, които проведох, станаха в присъствието на гумаря, а после и на момчето, което работи в Еконт. Та, колеги, имам си 16 ки гуми вместо 15 ки и имаме във форума един измамник. Вие отсъдете кой крив и кой прав. Аз съм сигурен в това, което пиша. Гумите са при мен и всеки може да се увери.
П.С. Ако на някой му трябват 16 ки да се обади.

От Опел форума.

Пп пазете се колеги!

Последна промяна от DanZki на Сря 18 авг 2010 16:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Re: Форумен измамник!

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Сря 18 авг 2010 16:40

:shock До тука ли стигнахме ........... :banghead:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”