Заслужава ли си да трампя дизела за GTI???????
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
Заслужава ли си да трампя дизела за GTI???????
казаха ми че някакъв пич търсел дизел и давал гти на пълен бартер.та въпроса ми е дали си заслужава да дам дизела ми(много от вас са го виждали)за това гти.знам за него че е с газова рендо ланци.и било със яки джанти с гуми.с 2 врати.а става дума за голф 3 гти
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- DIABLO 666
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- DIABLO 666
- Двигател:
NovobranecGT написа:Всичко зависи от това какво искаш, ако ти е на сърце да караш GTI - направи го, независимо какво ще ти струваНали затова е живота, за да гониш мечтите си
е да де но аз съм странна птица и много навътре приемам раздялата с кола която съм карал дълго време и съм преживял какво ли не
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не те познавам, но аз карам GTI бензин и много се кефя, а и моят не харчи толкова много.. за съжаление съм принудена от някои обстоятелства да го продам, въпреки че хич не ми се иска и ако мога спед време ще си го върна или ако купувам друг ще искам да е GTI. и на въпроса аз съм за GTI само не знам на газ как е и наистина в какво състояние е. по-добре сравни 2те коли по параметри, които те интересуват и избери това, което те устройва.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:ъъъ не съм фен на газта, то това GTI ако ще върви като твоят дизел, за какво да ги сменяш?
И аз мислех да го кажа, но ме беше страх да не наскачат върху мен обидени колеги, сега честта се пада на теб

П.П. Щом това че има газова ти харесва, значи търсиш икономия, а щом търсиш икономия, най-добре си карай дизеловата кола и тя не е никак спъната.
- DIABLO 666
- Двигател:
musura написа:ъъъ не съм фен на газта, то това GTI ако ще върви като твоят дизел, за какво да ги сменяш?
абе карах на един приател на газ гти и да ти кажа добре вървеше.ама знае ли човек.баща ми ми вика ти от това сменяне на колите ще се нахендриш на някоя трошк и ще ходиш пеш.ама знае ли човек може гти-то де е супер.утре ще го видя дай боже и ще пиша впечатления.
- DIABLO 666
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
събирай парици за TDI 130 кс.
да ти кажа - покарах тези дни едно борче такова, 15к му търсеха с всички екстри за модела - климаторници, еърбаци, елпакети и т.н. - ето това се казва икономичен самолет - набира много готино, почти като GTI (особенно в ниските обороти)0 и гори смешно малко (6-7) - та това е добрият компромис между вървеж и разход!
П.П. Аз по-малко от 11 разход не успях да направя и то при абсолютно пенсионерско каране (макс 2000 оборота), а при нормално - 13 гори твърдо, така че на газ 10-12 ще е трудно. Старото ми голфче EZ мотор 1.6 на газ папкаше 10-12 газ лятото и доста повече зимата.

П.П. Аз по-малко от 11 разход не успях да направя и то при абсолютно пенсионерско каране (макс 2000 оборота), а при нормално - 13 гори твърдо, така че на газ 10-12 ще е трудно. Старото ми голфче EZ мотор 1.6 на газ папкаше 10-12 газ лятото и доста повече зимата.
Последна промяна от musura на Сря 14 юни 2006 23:45, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”