Полицаи = прости хора

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
curso
Автомобил:
Двигател:

Полицаи = прости хора

Мнениеот curso » Пон 23 авг 2010 6:31

Колеги, искам да споделя една случка, която ме потресе, защото просто не я очаквах, не и то полицаи.
Днес сутринта към 6:45 спирам колата на Бургаската гара, за да оставя един приятел, който ще пътува. На паркинга нямаше места, беше останало само едно, което беше тесничко, но я паркирах/успоредно/. От лявата ми страна имаше една корса и отстоянието от моята кола да ноя беше към 40-50 см. не Беше много, но достатъчно. С момчето, с което бяхме отидохме да изчакаме неговия автобус. След две-три минути, когато той се качи, ап тръгнах обратно към паркинга и видях как корсата потегля с двама полицаи в нея - явно от транспортна полиция по влаковете. Прибилижавам се до голфа и какво да видя. Тьй като единия фатмак, за да влезе в косрата му е трябвало да си глътне шкембето и голфа ми му е пречил, беше надрал моята лява врата и то до такава степен, че беше се отлюспила боята. И понеже е умен, за да не повреди един елемент, беше надрал и задня лява врата.
Истината е, че след подобно действие и последното ми останало уважение в българската полиция умря. death
Аз съм полицай и не вярвам и не уважавам българската полиция, какво остава за обикновените хора! :horror:
Изводът ми е полицаи = прости хора /затвърдено мнение/ :не:

Потребителски аватар
maxprodesign
Автомобил:
Двигател:

Re: Полицаи = прости хора

Мнениеот maxprodesign » Пон 23 авг 2010 7:12

баси боклуците, няма такива изроди като бг полиция! Що за хора ,що за манталитет?
НИКАКВО УВАЖЕНИЕ ЗА ТЯХ :не: :076:

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пон 23 авг 2010 7:31

всичко е до човека, може да ти го надраска полицай, лекар, учител и какъв ли не...
Намирам подобно поставяне под общ знамнател за изключително малоумно :не:
Да видим за колко време ще ти изтрият темата...

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 23 авг 2010 9:35

Тук от няколко дни се влача по разни мачове в столицата (служебно) и имам "честта" да наблюдавам внимателно българският полицай, който охранява стадионите...
Повечето са млади момчета (има и момичета), които люпят семки и пушат на групички задявайки колежките докато не се появи някой фатмак да ги спеши.

Живял съм едно известно време по широкия свят и такава полиция никъде не съм виждал... Западния полицай може да е последния полу идиот, но когато е с униформа е изпънат като струна и дори през ум не му минават семки, цигари и други несъстоятелни дейности.
Винаги са учтиви и любезни и нещо много съществено - изпрани, изгладени и добре миришещи са. Нашите имам чувството, че се къпят веднъж на високосна... От два метра те лъха на прокиснала пот спарена под захабената униформичка. Арогантни са и винаги са готови да се заядат. Гледат надменно и от високо на обикновения гражданин.

За всички тези хубави работи си даваме парите под формата на данъци :)

Разбира се, че има някакъв процент изключения, но той не е особено голям за да е съществен и показателен.

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Пон 23 авг 2010 9:44

Предварително заявявам, че нямам нищо общо с полицаи и техни производни и съм частично съгласен с колегата за потта и т.н., ... но има и полицаи, които са много, ама много интелигентни хора и които се държат много добре с обикновенния непознат човек....случи ми се наскоро, ...пак...да попадна на хора, не, които искат само и само да ме опишат с акт или да ме прецакат, а такива,които си гледаха работата! И си бяха прави... и ме пуснаха, (без пари), просто явно съм имал късмет...та необичам слагането на отделен общ брой хора под общ знаменател! Това е от мен. Успех

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 23 авг 2010 10:14

Колегите са напълно прави, че няма значение какъв си?! Имах случка с един Тапак, също Полицай, сигурно беше дал 3 бона да стане такъв. Паркирам си колата и чакам в нея! И тоя индивид с Полицейската кола завива буквално пред мен и ми закачи колата, сви леко калника до предния ляв фар, слиза от патрулката и се хили като ритана зелка на магистрала "Леле замалко да те отнеса" А на мен така ми кипна че ми идваше да го удоша пред колегите му! :dummy: И с цялата си арогантност вика, да си е пишел сам АКТ :screwy Направо нямам думи за такива индивиди!

п.П Също бях свидетел на един паркинг когато се връщах от работата, някав с едно А8 спира до моята кола и отваря вратата и закача моята кола по калника, съответно ми се пуска алармата и ония тапанар не знае че колата е моя, и вика, Кво свири тая кочина, и аз му викат това е моята кола, и ония вика кво от това, мойта е чисто нова няма аларма а твоята кочина е за вторични аларма има, идваше ми да го набутам в багажника и някаде на някой завой да го изтуря с дрифт!

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Пон 23 авг 2010 10:24

Всяко стадо си има мърша, но да се слагат под един знаменател-твърдо не!

А проблема, като чета в поста Ви, е във Вашето неправилно паркиране. Знаете ли какво са 40см от врата до врата за да влезеш в колата? Пробвайте, и ще видите кой е простака в случая, още повече, че Вие, както пишете, сте полицай :D

curso написа:....Аз съм полицай и не вярвам и не уважавам българската полиция....

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 23 авг 2010 10:28

kiril_bulgaria написа:Всяко стадо си има мърша, но да се слагат под един знаменател-твърдо не!

А проблема, като чета в поста Ви, е във Вашето неправилно паркиране. Знаете ли какво са 40см от врата до врата за да влезеш в колата? Пробвайте, и ще видите кой е простака в случая, още повече, че Вие, както пишете, сте полицай :D

Приятел не ми се влиза в спор с тебе, но аз винаги паркирам по-далече от другата кола до мен, но човека беше паркирал СЛЕД мен, до мен нямаше кола, а той паркира до мен и отваря вратата и удря моята, та не казвай кой е прост и кой не като не си видял! Недай си боже на теб да се случи когато си боядисал колата ще умреш от мъка. Повечето Карачи в България не мислят за другите участници в движението, ако ще на някой колата да му се запали на пътя, всеки си подминава без да се опита да помогне така че всичко е до човек!

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Пон 23 авг 2010 10:30

curso написа:Колеги, искам да споделя една случка, която ме потресе, защото просто не я очаквах, не и то полицаи.
Днес сутринта към 6:45 спирам колата на Бургаската гара, за да оставя един приятел, който ще пътува. На паркинга нямаше места, беше останало само едно, което беше тесничко, но я паркирах/успоредно/. От лявата ми страна имаше една корса и отстоянието от моята кола да ноя беше към 40-50 см. не Беше много, но достатъчно. С момчето, с което бяхме отидохме да изчакаме неговия автобус. След две-три минути, когато той се качи, ап тръгнах обратно към паркинга и видях как корсата потегля с двама полицаи в нея - явно от транспортна полиция по влаковете. Прибилижавам се до голфа и какво да видя. Тьй като единия фатмак, за да влезе в косрата му е трябвало да си глътне шкембето и голфа ми му е пречил, беше надрал моята лява врата и то до такава степен, че беше се отлюспила боята. И понеже е умен, за да не повреди един елемент, беше надрал и задня лява врата.
Истината е, че след подобно действие и последното ми останало уважение в българската полиция умря. death
Аз съм полицай и не вярвам и не уважавам българската полиция, какво остава за обикновените хора! :horror:
Изводът ми е полицаи = прости хора /затвърдено мнение/ :не:

Това спокойно можеше и да не са полицаи...

Всичко е до културата и до това, че някои хора мислят, че те са по-важни от други и не се съобразяват с околните.

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Пон 23 авг 2010 10:39

curso написа:От лявата ми страна имаше една корса и отстоянието от моята кола да ноя беше към 40-50 см

IceHeart написа:но човека беше паркирал СЛЕД мен, до мен нямаше кола, а той паркира до мен и отваря вратата и удря моята, та не казвай кой е прост и кой не като не си видял!

Не можах да разбера curso и IceHeart са един и същ ползвател на Форума, но под различен ник? :?:

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пон 23 авг 2010 10:54

[quote="kiril_bulgaria"][/quote]

Донякъде си прав,че е трудно да се влезе в колата,но замисли се ,че ако всеки си паркираше правилно и както трябва,а не един като за 3ма,работата щеше да си е наред.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 23 авг 2010 11:34

Тъпа случка наистина - но хора всякакви - било то полицаи или не - кофтито е да видиш че ти е бил колега и те е надрал колата - :banghead:
Но тя простотията не ходи по гората :screwy
Но пък категорично съм против да се слагат всички полицаи под общ знаменател!
В крайна сметка мърша има навсякъде!

Потребителски аватар
curso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот curso » Пон 23 авг 2010 12:06

веселин написа:Тъпа случка наистина - но хора всякакви - било то полицаи или не - кофтито е да видиш че ти е бил колега и те е надрал колата - :banghead:
Но тя простотията не ходи по гората :screwy
Но пък категорично съм против да се слагат всички полицаи под общ знаменател!
В крайна сметка мърша има навсякъде!

Мърша, разбира се, има навсякъде, но когато си част от правоохранителните органи и носиш униформа и пагон, ти си длъжен да ПАЗИШ и ЗАЩИТАВАШ интересите, правата и ИМУЩЕСТВОТО на гражданите, а не да рушиш, драскаш и тн.

А относто това, което беше писал колега, че аз съм паркирал неправилно - не съм, паркирах я там, където имаше място и макар, че 40-50 санта които останаха са малко за пътника до водача, то последният спокойно можеше да си извади колата и тогава дебелия му колега, на които не му стигат 50 санта да влезе, а не да драска и дълбае/което всъщност направи/.
П.С. Дори и да сметнем, че съм спрял не както трябва, което не съм, никой и ОСОБЕНО плицай, не може да руши чуждо имущество. Ако сметне че съм спрял зле - пише акт, вика общинска полиция, паяк, служител със скоби и т.н. , но не и ключ, използван като боргия. Не и ПОЛИЦАЙ! :beat_butt2 death

zuc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zuc » Пон 23 авг 2010 12:14

:не: на полицайте

Потребителски аватар
curso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот curso » Пон 23 авг 2010 12:23

zuc написа::не: на полицайте

Нямам това предвид и не приемам мнението ти. Но съм на мнение, че плицаи като горе описаните не трябва да има, в която и да е уважаваща се държава или общество! :beat_butt2

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”