Днес сутринта към 6:45 спирам колата на Бургаската гара, за да оставя един приятел, който ще пътува. На паркинга нямаше места, беше останало само едно, което беше тесничко, но я паркирах/успоредно/. От лявата ми страна имаше една корса и отстоянието от моята кола да ноя беше към 40-50 см. не Беше много, но достатъчно. С момчето, с което бяхме отидохме да изчакаме неговия автобус. След две-три минути, когато той се качи, ап тръгнах обратно към паркинга и видях как корсата потегля с двама полицаи в нея - явно от транспортна полиция по влаковете. Прибилижавам се до голфа и какво да видя. Тьй като единия фатмак, за да влезе в косрата му е трябвало да си глътне шкембето и голфа ми му е пречил, беше надрал моята лява врата и то до такава степен, че беше се отлюспила боята. И понеже е умен, за да не повреди един елемент, беше надрал и задня лява врата.
Истината е, че след подобно действие и последното ми останало уважение в българската полиция умря.

Аз съм полицай и не вярвам и не уважавам българската полиция, какво остава за обикновените хора!

Изводът ми е полицаи = прости хора /затвърдено мнение/