Карам си събота през центъра, прибирайки се от успешни покупки за части на мотора, стигам си светофара на цум ( идвам от посока централна гара ) и си чакам да стане зелено. Заблял съм се далеч напред, замечтан как ще имам най-накрая мотор в изправно техническо състояние. И гледам става зелено, тръгвам си, и с периферното зрение виждам колите отляво тръгват към мен. Супер очуден спирам на моста и поглеждам назад - хората в моята посока седят и чакат...
И тука се усещам кво тъпо парче съм - аз съм гледал светофара на моста, а не моя...
Как мислите, дали има камери от моята посока ( забравих да погледна че се бях шашнал яко ) и дали да си чакам снимка вкъщи? И какви са глобите за такава кретения?
Edit: Това става към 2 часа следобед, 2-3 мин преди поредния дъждец...

М....ка му, минах на червено:(
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мамка му, минах на червено:(
brum написа:...дали има камери от моята посока ...
Камери има, на 15 метра преди кръстовището има 4 броя, точно там гледат в посока от Централна гара към Света Неделя.
Друг е въпроса дали точно в тоя момент са функционирали, дали си записан и прочее... иначе твоята ситуация не е уникална, бил съм свидетел на поне по 1 на седмица точно на това място...
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: Мамка му, минах на червено:(
Ото Кац написа:Друг е въпроса дали точно в тоя момент са функционирали, дали си записан и прочее...
Ще се молим да не са работили...ебаси мизерията...
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
kun4ev написа:преди около две години минах на червено и аз така бях се умислил нещо.за мой късмет не можа да ме удари никой нито пък аз блъснах някого,но полицията ме хвана и последиците бяха акт 30 лв. и 7точки
Я някои по-запознат да сведе инфо към днешна дата колко точки да си смятам минус за същото провинение????

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа::търсачкаа
Добре че ме светна! Чел съм темата баце,
5. (изм. - ДВ, бр. 24 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 96 от 2004 г., в сила от 29.10.2004 г.) за неспазване сигналите на пътните светофари (чл. 179, ал. 1, т. 5, предл. 1; чл. 183, ал. 4, т. 3 ЗДвП) - 10 к.т.;
питането ми беше след тази дата дали няма някакво изменение????