Здравейте, колеги
Имам едно питане. Преди около 10 дена си продадох любимото Голфче. Сега си търся нещо, но нищо конкретно. Та питането ми е може ли някой да ми внесе кола по поръчка от мен, и втория ми въпрос е колко ще ми излезе крайната цена, ако колата която съм намерил в германия струва 700 евро и е 75 кончета. Благодаря предварително.
Внос на автомобил
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
зависи колата в кой район е:)на авто воз може и да дойне на 950кинта ама до колко знам са дигнати цените а и ти си за 1 кола само:)с тоя воз нема кой да ти обикаля за една кола:)ако ходят тея с камионетките те товарят по 2 коли примерно и взимат 1400/1600 как се спазариш всичко е на договорка. а да си там и да я караш на ход колата требе да има ТЮФ ако нема пак има и далавера за това:)ако е с ТЮФ ше я прибереш за мах 1000лв:)ако требе да се дигне някой от тук и да ти я докара няма да излезе 1000:)
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Един приятел току що се върна от Германия - беше в Берлин, на гости при приятел, обиколил е всичко около и в Берлин, отиде за Г4 или А3, но не е харесал нищо за близо 2 седмици
и в крайна сметка се върна с едно Толедо 1.6 2001г. за 4800 евро, взето от някакво село, който освен това е бил единствения Сеат
а е разполагал с достатъчно пари, и е огледал над 20, 30 коли...
Така, че да купиш кола от Германия/под 10 хил.евро/ хич не е лесно
Аз преди 10-тина години докарах едно пежо 309 отново от Берлин, и да ви кажа, замалко да си тръгна без кола, бях отишъл за Г2 ама нема братче, в Германия се оказва, че немските коли са мнооого скъпи, изгодно може да се вземе френска или италианска кола/сега даже имало една автокъща с коли внос от Италия
без ТЮФ/ и пежото го купих от БГ посолството в Берлин /:!:
/ по някаква пълна случаиност, но в крайна сметка се оказа много читаво, де 

Така, че да купиш кола от Германия/под 10 хил.евро/ хич не е лесно

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”