Здравейте!
Днес ходих в КАТ, за смяна на собственик и познайте какво? Седях цял ден там за д*довия...
На регистрацията ми казаха че незнаят аерографията дали се смята за надпис и реклама (аз я бях снимал предварително) и ми казаха да се обърна към началника

Но уви началник и заместник началник нямааа... отидох при инспектора и той ми показа каква молба да напиша, ок написах я

Инспектора ми каза да чакам началника и да говоря с него, защото само той може да даде разерешение... ок чаках 2 часа и дойде заместник началника! Добър ден и т.н. погледнете тази аерография трябва ли да се впише като реклама/надпис или не е проблем? отговор: "Това неможе да се регистрира, това трябва да се махне (правилника важи за написи и реклами а това не е надпис) даже не е цензурно, но изчакай началника да ти каже със сигурност какво да правиш, но според мен това трябва да го премахнеш от предния капак" (Рисунката е череп, цялата е светло синя и е като от пушек черепа) ок чаках началника, но до 4:30 той не дойде, отидох на регистрацията (2рото гише) и там беше една симпатична мацка която ми каза: "Ти за какво чакаш бе ?! Защо не си дошъл направо тук, пиша го Тъмно син металик със смесица от други цветове и това е..." написа го отидох да си прибера документите тя ми каза "Айде по бързо че затвараме след малко", отивам на касата на която приемат документите, и от там ми казват "Ела утре" аз отвърнах "Моля!?!??!" - "Съжалявам приключихме, ела утре сутринта" отговор: Абе аз тука чакам цел ден и са ми казваш ела утре ?!?! *€%*%*$*$*@%§№€§!)@(§%* <- Цензура, и си отпраших, утре отивам сутринта и съм първенец .... пожелайте ми късмет ше ми трябва