Единствения път който бях виждал това чудо беше на някаква картинка в интернет,
Не съм си и представял че ще го видя и на живо

въпросното нешо седи долу на мястото на смукача

lino__ написа:А не стои ли на лявото лостче(за мигачите)? Като копчетата на МФА-то
velinsl написа:До колкото съм запознат става само на двигатели, които управлението на дросела или помпата и т.н. елемента който влияе пряко на двигателя за промяна на оборотите е електрическо, т.е.ако педала на газта ти е със жило, ще ти струва доста пари.
velinsl написа:Ако трябва да съм честен не виждам много голямо приложение в града. Извън града долу-горе може да се използва, но като цяло - много пари на вятъра.
Милослав написа:velinsl написа:До колкото съм запознат става само на двигатели, които управлението на дросела или помпата и т.н. елемента който влияе пряко на двигателя за промяна на оборотите е електрическо, т.е.ако педала на газта ти е със жило, ще ти струва доста пари.
Напълно си прав
MuTa4eTo написа:Милослав написа:velinsl написа:До колкото съм запознат става само на двигатели, които управлението на дросела или помпата и т.н. елемента който влияе пряко на двигателя за промяна на оборотите е електрическо, т.е.ако педала на газта ти е със жило, ще ти струва доста пари.
Напълно си прав
Тук пък ти не си прав.
При по-старите Тойоти,Митсубишита, Вектра Б(поне на тези съм виждал как е) има система с 2ро жило на дроселовата клапа която се управлява от бутони/вакуми
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта