От тази ситуация може ли да има някакви отрицателни последици за мен. На първо четене се сещам за снимки от камери по кръстовища и радарни камери, но с договора мога ли да докажа, че не съм бил аз? Въобще да предприемам ли нещо по случая?
Marto_Polo написа:От тази ситуация може ли да има някакви отрицателни последици за мен. На първо четене се сещам за снимки от камери по кръстовища и радарни камери, но с договора мога ли да докажа, че не съм бил аз? Въобще да предприемам ли нещо по случая?
Barboukov написа:Щом имаш договор за покупко-продажба съвсем спокойно си доказваш, че колата не е твоя вече и да търсят новия собственик. Предполагам имаш какво да местиш от крачол в крачол, а той да се спасява.
koziak написа:Може пък новия собственик да е с адрес на регистрация по ЛК в Перник и да си е сменил само талона без номерата
затова при продажгба стария собственик освен че я отписва от данъчното към общината го праща договора и в кат, да я отпишат от тенхните регистри
Pichaga написа:да ще я отпишат
има текст в ЗДвП че стария собстквеник трее да уведоми КАТ, че я е продал колата
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта