Вчера бях на панаира в Пловдив и имам няколко снимки от любимата ни марка и една от най-любимите ни модели коли.Направо сънувах Голф 6-ци вечерта запленен съм от тази кола просто няма нещо,което да не ми харесва в нея от пръв поглед

Night_elf написа:Всичко е ток и жица![]()
Само тоя волан от БМВ от къде се появи
MARKOVcho написа:Не просто го имаше изложен и едно е да го гледаш на снимка,друго е да седнеш и да усетиш как е на допир,все пак е 160 коня пълен пакет екстри не знам какви други двигатели има,но аз това чудо ако го имам ще спя в него![]()
![]()
Не знам да не съм объркал раздела,но този не е ли за всякакви теми,които какво иска да си пише и да си дискутира
А аз споделям моите впечатления от този GOLF 6
MARKOVcho написа:Не просто го имаше изложен и едно е да го гледаш на снимка,друго е да седнеш и да усетиш как е на допир,все пак е 160 коня пълен пакет екстри не знам какви други двигатели има,но аз това чудо ако го имам ще спя в него![]()
![]()
Не знам да не съм объркал раздела,но този не е ли за всякакви теми,които какво иска да си пише и да си дискутира
А аз споделям моите впечатления от този GOLF 6
vw_golf_4_tdi написа:преди година бях на тест драйв но беше с DSG скоростна и не се накефих максимално.. но новото си е ново.. карах с 220 и не се усещаше нито скорост, нито шум, нито вибрации, дупки и т.н. кеф
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта