Влизате ли в спречквания и караници с други шофьори

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
dodo2000
Автомобил:
Двигател:

Влизате ли в спречквания и караници с други шофьори

Мнениеот dodo2000 » Вто 19 окт 2010 15:09

Реших да пусна една такава тема, понеже не видях да има подобна. Та въпроса е палите ли се лесно и скачате ли на бой ако някой ви засече или ви ядоса по някакъв начин докато шофирате. Аз по принцип много се дразна някой като ме засече или нещо друго, когато съм с колата. Но като знам какви идиоти има по пътищата и човек не знае на какъв ще попадне ако тръгне да се разправя в повечето случаи гледам да си мълча. Ето и един пресен пример от онзи ден. Спирам да зареждам на една газостанция и някакъв спрял на изхода на въпросната газостанция така, че не може да се излезе от нея. Свирнах няколко пъти нервно и продължително и онзи изскача от магазинчето на газостанцията и почва да ръкомаха и дрънка нещо си. И застана до колата и явно чакаше някаква реплика от моя страна но аз нишо не казах понеже като го гледам този не е много редовен и си викам чака само повод за да стане кавгата и след минута се метна в колата и с мръсна газ потегли. Винаги в колата си държа една полицейска гумена палка за ето такива случаи, както и спрей за самозащита но все си мисля, че стигнели се до изпозлването им върви после се оправдавай кой прав, кой крив и т.н.

Иначе за 10 годишният ми опит зад волана съм имал доста случки и съм попадал в какви ли не ситуации и смея да кажа, че само моментната ми преценка ме е спасявал от усложнения и проблеми понеже диваци на пътя с лопата да ги ринеш, докато свестните колеги са доста малко смея да твърдя.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Влизате ли в спречквания и караници с други шофьори

Мнениеот dobrin » Вто 19 окт 2010 15:22

:търсачкаа

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”