Днес направо ми се изправиха косите

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Днес направо ми се изправиха косите

Мнениеот Lepoev » Сря 05 юли 2006 22:28

Значи случката е следната:
Бяхме цялото семейство и приятелката ми на плаж на Белчин Бани много беше готино всичко беше супер карах Голфа на отиване беше топло изгоряхме.
Обаче като се връщах малко преди село Железница на един много остър завой близко да картинка ама завоя много остър и един с бус Пежо Боксер не зема завоя и се заби в дерето значи на около 5 метра пред мен мина значи имахме страшен късмет.
Ако ме беше треснал сигорно щеше да ни обърне и да ни обие.
Направо имах някакъв страшен късмет.

Последна промяна от Lepoev на Сря 05 юли 2006 23:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Сря 05 юли 2006 22:30

Пали свещ и благодари, че сега можеш да разказваш!

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Сря 05 юли 2006 23:01

Колега,ама ти си си глътнал граматиката (буквално) чак.Няма да се плашиш Има ги тези неща в зара.Гледай само ти да караш така,че да не си участник.
Обаче тоя завой кърти мивки.То това като тролейбусно колело ве :shock

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 05 юли 2006 23:05

Колега, редактирай си мнението, защото с тоя словоред и с тия 180 градусови завои пак ще те цитират :roll: Иначе няма какво да се шашкаш от такива работи, случва се :roll:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 05 юли 2006 23:16

Завоя е доста гаден, предполагам говориш за един завой преди картинга, когато идваш откъм Белчин. Той е с обратен вираж, и няма почти никаква видимост. Добре, че сте се разминали все пак :wink:

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Чет 06 юли 2006 0:00

Дано да не му се случва на човек беше доста страшна картинката.
Аз като спрях и видях,че на момчето и момичето в Буса им нямаше нищо продължих иначе ако бяха ранени щях да спра да им окожа помощ и да се обадия на Бърза помощ

Потребителски аватар
Efri
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Efri » Чет 06 юли 2006 8:42

...........
май на същия завой в край на миналата година стана една катастрофа с мой комшия!
Джипа се спуска от горе и комшията е с форд ескорт(от старите) отдолу - челен страничен удър!
Ескорта е помлян - спътниците му натъртени - без жертви - от колата нестава нищо!
За джипа - незнам щетите.

И той джипа невзел десния завой както трябва и .... и дори ненатиснал спирачките!

Кофти са тия неща.
Затова карайте така че да може да увладеете всяка една лоша ситуация - ако се случи нещо!

Потребителски аватар
SaxО
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SaxО » Чет 06 юли 2006 22:11

Свикваи брато много такива случай ще имаш. :)

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Чет 06 юли 2006 23:14

Sax0 написа:Свикваи брато много такива случай ще имаш. :)

А бре дай боже да няма... :shock

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Пет 07 юли 2006 10:30

.. чукай на дърво .. и пали свещ .. защото в неделя родителите на жената точно така ги е уцелил един състезател .. "карал с 70км/ч" ама излетял от завоя .. над Нови Искър към Своге .. по хубавите завои .. от Шкодичката нищо не става .. удара е в предната гума и после се е ударил в шофьорската врата .. добре че на тях нищо им няма .. само натъртвания ..

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Пет 07 юли 2006 10:33

rado_mit написа:.. чукай на дърво .. и пали свещ .. защото в неделя родителите на жената точно така ги е уцелил един състезател .. "карал с 70км/ч" ама излетял от завоя .. над Нови Искър към Своге .. по хубавите завои .. от Шкодичката нищо не става .. удара е в предната гума и после се е ударил в шофьорската врата .. добре че на тях нищо им няма .. само натъртвания ..

прав е колегата, чукай на дърво че дори и да си най-внимателния шофьор не знаеш кога ще те изненада някое тъпо състезателче.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 07 юли 2006 20:41

Найстина лоша работа
абе внимавай повече, че иначе нема оправия

п.п. иначе като ти чета постовете се заливам от смях, страшен си

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Съб 08 юли 2006 0:38

Аз днес минах от там за БлагоевГрад и да си призная се учудих на тъпотията на българина. Карам си нормално (30-50 км.) влизам в един завой след Бистрица и пред мен изкача камион в мойто платно , от там спирачки , той спирачки и се разминаваме . После по-нататък пак остър завой и пред мен изкача джип със синя лампа в мойто платно :shock :shock :shock . Пак спирачки и се наложи да излеза от пътя за да се разминем :evil: :evil: :evil: . През 20-те минути дето карах в тоя участък се наложи 5 пъти да бия спирачки почети до спряло положение .......

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 08 юли 2006 1:46

Exell написа:Аз днес минах от там за БлагоевГрад и да си призная се учудих на тъпотията на българина. Карам си нормално (30-50 км.) влизам в един завой след Бистрица и пред мен изкача камион в мойто платно , от там спирачки , той спирачки и се разминаваме . После по-нататък пак остър завой и пред мен изкача джип със синя лампа в мойто платно :shock :shock :shock . Пак спирачки и се наложи да излеза от пътя за да се разминем :evil: :evil: :evil: . През 20-те минути дето карах в тоя участък се наложи 5 пъти да бия спирачки почети до спряло положение .......

Те тея намат мозък, лелеее! Явно им се мре... :evil: За разстрел са направо!

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Съб 08 юли 2006 11:53

Ми да мрат като искат..... ма може да въвлекат със себе си и други хора. Една мацка кара пред мен доста бавно с една 2-ка и на няколко пъти се изкушавах да я изпреваря ма си държах 5-10 метра дистанция и все на мен ми изкачаха самоубииците . След тия пет шест изпълнения момичето явно си е помислило , че има късмет и спря встрани от пътя да ме пусне , щото най-вероятно ме е съжалила :lol: :lol: :lol:

ППП
Тия гуми що пясък изядоха

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”