Цените на горивата..........
- Senior GR
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: RP 1989
Цените на горивата..........
Днес за пореден път останах смаян.....отивам да зареждам газ-0.97 лв.....А95 1.93....Ма.а.им д... Бе що направо не направят газта лев, безоловния 2 лева и да се приключи с тъпите извинения за пазарната конюктура....По малко ще се дразня, честно!!! Какво мислите, колеги???
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изкам да споделя нещо с вас!!!!
Миналата година като затругвах за морето края на август и БАМ бензина 2 лева, на златните чак беше 2.10 лв. И после поспадна! сега беше тамън спаднал на 1.70 и аиде нагоре и днеска 1.85 пак! Заключението ми е че нещо лятото поскъпва!
А кажете това справедливо ли е спрямо мене! сигурно до края на август пак ще стане 2 лева! имам чувството че умишлени го надигат когато ората тръгнат на почивка - понеже никои няма да се откаже от почивка за 10 стотинки отгоре
Ама таз година съм казал че ще ходя на море или със "семеЙния" дизел, или със семейната газифицирана кола - то се не издържа вече

Миналата година като затругвах за морето края на август и БАМ бензина 2 лева, на златните чак беше 2.10 лв. И после поспадна! сега беше тамън спаднал на 1.70 и аиде нагоре и днеска 1.85 пак! Заключението ми е че нещо лятото поскъпва!
А кажете това справедливо ли е спрямо мене! сигурно до края на август пак ще стане 2 лева! имам чувството че умишлени го надигат когато ората тръгнат на почивка - понеже никои няма да се откаже от почивка за 10 стотинки отгоре

Ама таз година съм казал че ще ходя на море или със "семеЙния" дизел, или със семейната газифицирана кола - то се не издържа вече

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”