Днес след като жигулката ми беше минала ремонт през месец Март на тенекиите и другите неща и видях нещо и се ядосах.
Под задния джам беше се отчупило малко парченце кит или някой го беше ръчкал за да падне кръгло колкото монетата на 1 стотинка и останових,че съм се прецакал здраво с частите и майстора.
Частите на ЕМ Комплект бяха боклуци турски,а майсторя некъдърни,мърляч и кретен който ме мота 3 месеца и половина и си остави ръцете на колата.
Е кажете ми не си ли е за ядосване и какво да направия с тази дупчица?

ЕМ Комплект + ЕТ"Сашко" = проблеми
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
Там сервиза си го знаех,а лошото е,че се набутах в още по-некъдърен майстор фирма ЕТ "Сашко"-тенекеджииски услуги който нищо не направи и в понеделник ще ходя за рекламация защото му платих 300лв за нищо ем боята не я направи както трябваше ем сега кита се люпи.
Направо съм много ядосан.
Затова да ви предупредя не ходете в ЕМ Комплет и не си помисляйте за ЕТ "Сашко" защото ще си имате проблеми без дори да подозирате
Затова да ви предупредя не ходете в ЕМ Комплет и не си помисляйте за ЕТ "Сашко" защото ще си имате проблеми без дори да подозирате
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:Еми едно причтелче в сервиз на ем комплекта си смени предните амортесиори на бмв Е30-ка....на другия ден си кара 180-200 и нещо започва да клопоти..слиза и развива болтовете на гумите на ръка![]()
та такам...повече никога
Това е, защото винаги забравят да ги достегнат като ги смъкнат от подемника или ги оставят на гайковерт(ако имат)
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Meти написа:Там сервиза си го знаех,а лошото е,че се набутах в още по-некъдърен майстор фирма ЕТ "Сашко"-тенекеджииски услуги който нищо не направи и в понеделник ще ходя за рекламация защото му платих 300лв за нищо ем боята не я направи както трябваше ем сега кита се люпи.
Колега, успокой топката и кажи какво са ти правили на колата и за колко пари.Ако са я изкърпвали и боядисвали цялостно и си им дал само 300лв, то не можеш да очакваш друг резултат

Този ЕТ "Сашко" му казах да ми я направи добре,а аз ще му дам колкото иска,тоя тъпак каза 300лв с боядисването като боята е от мен.
Бави ме 3 месеца и половина след което я направи за 2 седмици и хич не ме задоволи работата му нито качеството.
Искам да ми препоръчате за следващия път като я пребоядисвам къде да я закарам и да ми я направият добре.
Бави ме 3 месеца и половина след което я направи за 2 седмици и хич не ме задоволи работата му нито качеството.
Искам да ми препоръчате за следващия път като я пребоядисвам къде да я закарам и да ми я направият добре.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:Meти написа:...къде да я закарам и да ми я направият добре.
Стомана Перник![]()
![]()
Гадняр, не му разбивай сърцето

П.П.Мети, това е колата която автобояджиите правят с най-голямо нежелание, а и като гледам и на тоя му е трябвал голям кураж(3 месеца), за да я почне, сигурно е бил и много на зор за пари

Re:
golfer написа:Meти написа:...къде да я закарам и да ми я направият добре.
Стомана Перник![]()
![]()
Колега мани майтапа ама там я оправиха най-добре незнам само защо се набих с 2-3 хиляди за тая барака и пак си остана барака накрая даже и вратите не и се затвараха

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re:
Meти написа:Абе на края ще взема да си купия един малък компресор до 100лв и аз ще си я пръскам и китвам само гараж нямам
Точно.Моята Жужка така съм си я боядисвал 3 пъти и последния път стана доста добре.Всички разходи ми излязоха 50 лв. 3 кутии боя по 10 лв.(червена) кит за 10 лв. шкурки и разредител и готово.Само мерак да имаш.После ме търсеха един двама дъртака да им боядисвам и тяхните,ама трябваше да влизам в казармата и ги отсвирих

Ей я хубавицата

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ЕМ Комплект + ЕТ"Сашко" = проблеми
По скоро Жига Фен 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”