ЕМ Комплект + ЕТ"Сашко" = проблеми

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

ЕМ Комплект + ЕТ"Сашко" = проблеми

Мнениеот Lepoev » Съб 08 юли 2006 23:11

Днес след като жигулката ми беше минала ремонт през месец Март на тенекиите и другите неща и видях нещо и се ядосах.
Под задния джам беше се отчупило малко парченце кит или някой го беше ръчкал за да падне кръгло колкото монетата на 1 стотинка и останових,че съм се прецакал здраво с частите и майстора.
Частите на ЕМ Комплект бяха боклуци турски,а майсторя некъдърни,мърляч и кретен който ме мота 3 месеца и половина и си остави ръцете на колата.
Е кажете ми не си ли е за ядосване и какво да направия с тази дупчица?

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Съб 08 юли 2006 23:17

Еми едно причтелче в сервиз на ем комплекта си смени предните амортесиори на бмв Е30-ка....на другия ден си кара 180-200 и нещо започва да клопоти..слиза и развива болтовете на гумите на ръка :shock
та такам...повече никога :wink:

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Съб 08 юли 2006 23:24

Там сервиза си го знаех,а лошото е,че се набутах в още по-некъдърен майстор фирма ЕТ "Сашко"-тенекеджииски услуги който нищо не направи и в понеделник ще ходя за рекламация защото му платих 300лв за нищо ем боята не я направи както трябваше ем сега кита се люпи.
Направо съм много ядосан.
Затова да ви предупредя не ходете в ЕМ Комплет и не си помисляйте за ЕТ "Сашко" защото ще си имате проблеми без дори да подозирате

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 08 юли 2006 23:56

vw_golf_2_Memphis написа:Еми едно причтелче в сервиз на ем комплекта си смени предните амортесиори на бмв Е30-ка....на другия ден си кара 180-200 и нещо започва да клопоти..слиза и развива болтовете на гумите на ръка :shock
та такам...повече никога :wink:

Това е, защото винаги забравят да ги достегнат като ги смъкнат от подемника или ги оставят на гайковерт(ако имат)

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 09 юли 2006 0:01

Meти написа:Там сервиза си го знаех,а лошото е,че се набутах в още по-некъдърен майстор фирма ЕТ "Сашко"-тенекеджииски услуги който нищо не направи и в понеделник ще ходя за рекламация защото му платих 300лв за нищо ем боята не я направи както трябваше ем сега кита се люпи.
Направо съм много ядосан.
Затова да ви предупредя не ходете в ЕМ Комплет и не си помисляйте за ЕТ "Сашко" защото ще си имате проблеми без дори да подозирате

Колега, успокой топката и кажи какво са ти правили на колата и за колко пари.Ако са я изкърпвали и боядисвали цялостно и си им дал само 300лв, то не можеш да очакваш друг резултат :wink: Всеки тенекеджия избягва да прави Лади/Жигули, защото никой от собствениците няма да даде реалната себестойност на труда, а от там пада и качеството :wink: Ако си искал да стане хубава си щял да я оставиш на точноя човек и да му оставиш точната сума :wink:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 09 юли 2006 0:04

NovobranecGT написа:Това е, защото винаги забравят да ги достегнат като ги смъкнат от подемника или ги оставят на гайковерт(ако имат)

ЕТ"Сашко"
:laser

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Нед 09 юли 2006 22:03

Този ЕТ "Сашко" му казах да ми я направи добре,а аз ще му дам колкото иска,тоя тъпак каза 300лв с боядисването като боята е от мен.
Бави ме 3 месеца и половина след което я направи за 2 седмици и хич не ме задоволи работата му нито качеството.
Искам да ми препоръчате за следващия път като я пребоядисвам къде да я закарам и да ми я направият добре.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 09 юли 2006 22:10

Meти написа:...къде да я закарам и да ми я направият добре.

Стомана Перник mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 09 юли 2006 22:18

golfer написа:

Гадняр, не му разбивай сърцето :twisted:
П.П.Мети, това е колата която автобояджиите правят с най-голямо нежелание, а и като гледам и на тоя му е трябвал голям кураж(3 месеца), за да я почне, сигурно е бил и много на зор за пари :D

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Нед 09 юли 2006 22:42

Абе на края ще взема да си купия един малък компресор до 100лв и аз ще си я пръскам и китвам само гараж нямам

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот Lepoev » Пон 20 дек 2010 10:59

golfer написа:

Колега мани майтапа ама там я оправиха най-добре незнам само защо се набих с 2-3 хиляди за тая барака и пак си остана барака накрая даже и вратите не и се затвараха :D :D :D

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re:

Мнениеот Bai Sando » Пон 20 дек 2010 13:42

Meти написа:Абе на края ще взема да си купия един малък компресор до 100лв и аз ще си я пръскам и китвам само гараж нямам

Точно.Моята Жужка така съм си я боядисвал 3 пъти и последния път стана доста добре.Всички разходи ми излязоха 50 лв. 3 кутии боя по 10 лв.(червена) кит за 10 лв. шкурки и разредител и готово.Само мерак да имаш.После ме търсеха един двама дъртака да им боядисвам и тяхните,ама трябваше да влизам в казармата и ги отсвирих :lol:
Ей я хубавицата :lol: Не се смейте за 2005-та тва беше много як тунунг :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Re: ЕМ Комплект + ЕТ"Сашко" = проблеми

Мнениеот Layer » Пон 20 дек 2010 14:11

на Мети му сложете един ранг Археолога mhihi

Потребителски аватар
Matematiks