eddyman написа:Номерата при регистрацията в КАТ не се ли поставят с нитове, които не е редно да сваляш?
JoJoooo написа:Стой на 6-7 пръста от земята предполагам, че сега ако карам не мога да го изгубя "стегнал съм го" но зимата дойде ли сменям го
eddyman написа:Номерата при регистрацията в КАТ не се ли поставят с нитове, които не е редно да сваляш?
blinder написа:JoJoooo написа:Стой на 6-7 пръста от земята предполагам, че сега ако карам не мога да го изгубя "стегнал съм го" но зимата дойде ли сменям го
За какво си го стегнал, за ножа ли или за тънката пластмаса на коята се държи липа?
Абе хора стига с тези бързи и яростни, НФС, колата ти е 70десетина коня, а ти искаш да изглежда като за 270 коня.
Сложи си номера на мястото, за да ти е мирна главата, на хората капаците се отварят повреме на движение, ти че си хванал номера, който има въздужно супротивление за пластмаса, няма да литне
One написа:как изобщо ти дойде на ум да го магериш ???
JoJoooo написа:ами незнам колега виждал съм номера който са свалени на R32 бронии ми дойде на акъла да го сваля долу не искам да го слагам в лявата част на бронята си защото там знам че правили проблем патрулките
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта