Карам си вчера по магистралата, посока София и изведнъж в гръб здраво светкане, свиркане и т.н. Аз карам със 120 , защото на задната седалка возех девойка с две десет-месечни бебета, а колегата май беше с двеста... Отдръпнах се и след като мина пред мен, започнаха едни свирканици, едно натискане на спирачките, е...ло си е м...та.
Май трябваше да започна по-отрано- настигам кола в средната лента, оглеждам се в огледалата-коли зад мен на по-малко от 200 метра няма. Започвам да изпреварвам и когато вече давам десен мигач да се прибера-колегата започва да ме натиска... Стана малко дълго словоизлиянието ми, ама и в момента почервенявам от яд. Та след биенето на спирачките- една чашка с кафе най-нагло изхвърча от шофьорското място,в посока моят автомобил. СРАМ И ПОЗОР. Номерът на автомобила беше С4565.. Абе... грозна картинка
Поведение на неандерталец BMW С 4565 ..
- Катерина
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поведение на неандерталец BMW С 4565 ..
Последна промяна от Катерина на Пон 10 юли 2006 9:58, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 19:57, променено общо 1 път.
- Катерина
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Написах горното, не за да обиждам някого, а за да изкажа огорчението си. Не съм споменала марката на автомобила за да има нападки.
(същата тема е пусната в BMW-форума)
(същата тема е пусната в BMW-форума)
Последна промяна от Катерина на Пон 10 юли 2006 9:58, променено общо 1 път.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поведение на неандерталец BMW С 4565 ..
Катерина написа:Карам си вчера по магистралата, посока София и изведнъж в гръб здраво светкане, свиркане и т.н. ......
СРАМ И ПОЗОР. Номерът на автомобила беше С4565.. Абе... грозна картинка
Ето кой е бил: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... hlight=bmw

- Катерина
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поведение на неандерталец BMW С 4565 ..
CellNet ™ написа:Ето кой е бил: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... hlight=bmw
Всъщност ставаше въпрос за най-обикновено БМВ-тип 520 или нещо от този сорт , пръкнало се преди 15-тина годинки
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
За съжаление е така по родните пътища...някои хора си въобразяват че са хванали господ за шлифера и се държат като безсмъртни (много странно мислене,но е факт) .И мен са ме нервирали няколко пъти така и с успокоявам с това, че рано или късно ще си намерят майстора...просто няма начин.
И в тази връзка винаги съм се чудел как постигат вежливото поведение на пътя на запад от границата ни,ние тука някакви мутанти ли сме,идиоти ли...
И в тази връзка винаги съм се чудел как постигат вежливото поведение на пътя на запад от границата ни,ние тука някакви мутанти ли сме,идиоти ли...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
santo_trafficante написа:с глоби и закониFELIPE написа:как постигат вежливото поведение на пътя на запад от границата ни.
много ефикасно е значи, в Италия дет разправят, че карали лудо....само на магистралите, по обикновените извънградски пътища просто няма такоива нещо, дори и в Неапол, дето се води за едно от най-хаотичните движения в света....тоя дето го е казал просто не е идвал в София
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
blacki написа:Много се палиш ти.Я хвани пии една студена вода и ше ти мине.
Като не взимаш мерки на момента после няма кво да направиш повече. Особено пък по форумите.
Какви мерки искаш да вземе колежката?!Да го засече и да го набие ли?Тя не иска нищо да прави...просто си изказва огорчението.Не мисля че ти е на място коментара така или иначе, но всеки си знае.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
е да ама карабинера те спира и ти вика 200евро глоба и ходи се разправяй няма такива филми плащаш като попbatmilko написа:santo_trafficante написа:с глоби и закониFELIPE написа:как постигат вежливото поведение на пътя на запад от границата ни.
много ефикасно е значи, в Италия дет разправят, че карали лудо....само на магистралите, по обикновените извънградски пътища просто няма такоива нещо, дори и в Неапол, дето се води за едно от най-хаотичните движения в света....тоя дето го е казал просто не е идвал в София

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”