Искам да ви попитам понеже си купих една автоаптечка за 5лв от Т-маркет и сега искам да ви попитма някой знае ли освен бинтове,марли и тези неща за превръски и шините какво трябва да има като лекарства спиртове и т.н.
Също така някой има ли на представа колко може да струва най-евтиния пожарогасител?

Автоаптечка и пожарогасител
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Най-евтиният пожарогасител представлява дезодорант с пяна
... да не ти се налага да го ползваш. Намира се за от 5 до 10 кинта.
Като си ходил на медицинската лакция като взимаш книжка, би трябвало да са ти дали една книжка за първа помощ. В нея пише какво трябва да съдържа аптечката. По спомени - марли, бинтове, спирт, йод, аспирин ( май на ампула ), триъгълна кърпа, кърпа, шина, обдихвател ( няколко броя ), ръкавици ( няколко броя )... уфф и още нещо май имаше... онова за освестяване.. а сега де... еее забравих как се казваше.
По принцип знам че в някои аптеки продават готови аптечки, но за цена - не знам.

Като си ходил на медицинската лакция като взимаш книжка, би трябвало да са ти дали една книжка за първа помощ. В нея пише какво трябва да съдържа аптечката. По спомени - марли, бинтове, спирт, йод, аспирин ( май на ампула ), триъгълна кърпа, кърпа, шина, обдихвател ( няколко броя ), ръкавици ( няколко броя )... уфф и още нещо май имаше... онова за освестяване.. а сега де... еее забравих как се казваше.
По принцип знам че в някои аптеки продават готови аптечки, но за цена - не знам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
В мойта аптечка всичко беше резвалено точно след 2 години. Отворих я случайно да търся аналгин
и гледам някакви кристали и мухъл вътре.
Пожарогаситела му падна пломбата от дупките и ми направи багажника в някъкъв прах дето 3 години не може да се изчисти добре.
В първия момент помислих че нещо се запали отзад щото взе да пуши много.
От тогава аптечки и пожарогасители не купувам.

Пожарогаситела му падна пломбата от дупките и ми направи багажника в някъкъв прах дето 3 години не може да се изчисти добре.
В първия момент помислих че нещо се запали отзад щото взе да пуши много.

От тогава аптечки и пожарогасители не купувам.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”