Въпрос за цвят на кола
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за цвят на кола
В талона на повечето коли пише един цвят. Понякога се налага да се смени капак, калник, врата - отива се в морга, не намираш твоя цвят и взимаш какъвто има. Ако не ти се занимава с боядисване и искаш да остане така, с друг цвят от основния, има ли нарушение на закона и трябва ли нещо да се променя по регистрацията, касаещо цвета?
Re: Въпрос за цвят на кола
По закон трябва или да се опише като допълнителен цвят в талона или да се боядиса в цвета на колата.
Но не се заяждат куките за това.Ако някои се заяде минаваш с "Ония ден удариха колата взех еди кво си утре или други ден ще го боядисам"
Но не се заяждат куките за това.Ако някои се заяде минаваш с "Ония ден удариха колата взех еди кво си утре или други ден ще го боядисам"

- bodil4o
- Автомобил:
- Двигател:
Ако втория цвят заема по-малко от 30% от цвета на колата не би трябвало да ти правят проблем ... поне аз така знам 

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
bodil4o написа:Ако втория цвят заема по-малко от 30% от цвета на колата не би трябвало да ти правят проблем ... поне аз така знам
не беше ли 20%

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
С две думи си е за предпочитане да се пребоядиса самия детаиел! Ако куките се заядат, а това е сигурно главоболията почват, другото което е, когато отидеш на преглед и те това ще те питат, а лично според мен малко е кофти да обясняваш защо калника ти примерно е със различен цвят! И тем подобни! Прежали някой лев за боя на калника така и така си дал пари за калник! Ако е гарга да е рошава! 

zdravko555 написа:bodil4o написа:Ако втория цвят заема по-малко от 30% от цвета на колата не би трябвало да ти правят проблем ... поне аз така знам
не беше ли 20%
На един приятел капака му беше различен от колата и веднъж му се заядоха куките,вие сметнете колко % е капака.....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”