kaiser666 написа:Е зимата ли ти ги направи или ти си ги направи?Остава и да караш с вода
groznika написа:А като се замислиш зимата тепърва предстои
За сега нямам щети
Като цяло водачът (и/или собственикът на МПС) е желателно да се съобразява с метеорологичните условия и особености на географската ширина която обитава. Поддържането на автомобил през лятото не е съвсем същото и през зимата.
В този ред на мисли кайзера е прав като отбелязва, че вината за щетите в случая си е твоя
Ако не беше паркирал под дърво нямаше да имаш вдлъбнатини по колата. Ако си беше изчистил стъклото и чистачките нямаше да ти изгори ключа.
Времето си е време. Хубаво е преди да правим нещо първо да поразсъждаваме за да не се налага посе да пускаме теми за няма нищо във форума
ПП
Въпреки всичко темата ти ме навежда на мисълта, че не е лошо да има една обобщена такава с практически съвети за през зимата в полза на незнаещите. Да съдържа съвети като това, че трябва да се зарежда колата с антифриз, със зимна течност за чистачки, да се проверява изрядността на акумулатора, да не се дърпа ръчната и тн.
groznika написа:А като се замислиш зимата тепърва предстои
За сега нямам щети
Като цяло водачът (и/или собственикът на МПС) е желателно да се съобразява с метеорологичните условия и особености на географската ширина която обитава. Поддържането на автомобил през лятото не е съвсем същото и през зимата.
В този ред на мисли кайзера е прав като отбелязва, че вината за щетите в случая си е твоя
Ако не беше паркирал под дърво нямаше да имаш вдлъбнатини по колата. Ако си беше изчистил стъклото и чистачките нямаше да ти изгори ключа.
Времето си е време. Хубаво е преди да правим нещо първо да поразсъждаваме за да не се налага посе да пускаме теми за няма нищо във форума
ПП
Въпреки всичко темата ти ме навежда на мисълта, че не е лошо да има една обобщена такава с практически съвети за през зимата в полза на незнаещите. Да съдържа съвети като това, че трябва да се зарежда колата с антифриз, със зимна течност за чистачки, да се проверява изрядността на акумулатора, да не се дърпа ръчната и тн.
AmW написа:Ти не си си направил труда да си купиш зимни гуми, а пускаш тема тука за последиците...
sharko_11 написа:...
groznika написа: Да съдържа съвети като това, че трябва да се зарежда колата с антифриз, със зимна течност за чистачки, да се проверява изрядността на акумулатора, да не се дърпа ръчната и тн.
sharko_11 написа:недеи дрискаи така бре 666666 чакаи че забравих колко бяха
Golf_Diesel_ написа:Аз съм с летни отпред Pirelli.Много добре се държат гумите на сняг и лед
Nikkolay написа:groznika написа: Да съдържа съвети като това, че трябва да се зарежда колата с антифриз, със зимна течност за чистачки, да се проверява изрядността на акумулатора, да не се дърпа ръчната и тн.
А защо ръчната не трябва да се дърпа...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта