Rover 200
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rover 200
Некой дали може да сподели впечатления от този автомобил (става въпрос за модел 97-98 година някъде)?
Re: Rover 200
ickata написа:Некой дали може да сподели впечатления от този автомобил (става въпрос за модел 97-98 година някъде)?
хонда сивик -британско изпълнение демек има какво да се желае
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
един приятел кара такова от 1год с мотора не е имал грижи ама чаркове няма или ако има са много скъпи.беше го изтресъл челно в един джип едвам намери врата.калници и капак . вътре му се чупеха декорацците на дръжките за вратите една мижава пластмаса струваше 20лв с поръчка.задницата му се разтропа яко по дупките.казва че му дава малък разход.ама сега търси да го продаде на някой та сещай се само го хвали

-
- Автомобил:
- Двигател:
rover
Имах 416si 98г.Карах го няколко месеца и се отървах от него.Частите са безбожно скъпи и ги няма.За една елмашинка на стъклото и водача ми искаха 900лв. в Дару кар.Инжекциона се скапа и не можаха да го оправят.Бягай далеч от Rover!
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
За това , че ги няма частите не съм съгласен , все пак живеем в 21-ви век и ако имаш пари може всичко да намериш . Друг е въпроса , че са наистина са доста скъпи (правя сравнение с на бащата Пасата и моя голф) .
Брат ми кара 214 si 10* коня , 16-ка , 96-та година , двигателя му е на Хонда . Върви много прилично , но имат проблем с гарнитурата. Поне той имаше. Ремонта (работа + части) му струваше 550 лева та сами си правете изводите. Говорим за смяна на гарнитура глава. След като го купи даде 200 лв.
за смяна на ролки и ремъците.
Лично мнение , че количката е доста красива и здрава . Не бих си я купил само заради това , че трудно бих издържал на подръжката на такава кола
.
ППП
Доста трудно се обзаведе с тампон брат ми , то беше едно чакане едно чудо , но най-накрая си го намери за не малка сума
Мисля , че тук ще получиш повече инфо (все пак са си сектанти внимавай
)
http://www.roverbg.com/
Брат ми кара 214 si 10* коня , 16-ка , 96-та година , двигателя му е на Хонда . Върви много прилично , но имат проблем с гарнитурата. Поне той имаше. Ремонта (работа + части) му струваше 550 лева та сами си правете изводите. Говорим за смяна на гарнитура глава. След като го купи даде 200 лв.

Лично мнение , че количката е доста красива и здрава . Не бих си я купил само заради това , че трудно бих издържал на подръжката на такава кола

ППП
Доста трудно се обзаведе с тампон брат ми , то беше едно чакане едно чудо , но най-накрая си го намери за не малка сума

Мисля , че тук ще получиш повече инфо (все пак са си сектанти внимавай

http://www.roverbg.com/
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Varbona написа:L_GTi написа:гледам и не вярвам!във форума на VW някой да пита за ровър![]()
сори за спама![]()
какво не вярваш - това тук е минигугъл - има инфо за програмиране, борба с дървояди, алпинисти за изолация, денонощни ветеринарни клиники, перални, юридически консултации и КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ, та за коли няма да има
хихи верно си е
Уффф, гаджето не ще голф, та май ровер ще се взима...и май дървото ще изям ама ней се.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”