Въпрос за нарушение :(
- Immortal
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за нарушение :(
Ноември месец ми направиха акт и ми взеха доста точки.По закон до 2 години не направя ли нарушение автоматично ми се възстановяват.Днес ми написаха фиш
От днес наново ли трябва да чакам 2 години да минат или само при акт и отнемане на точки се удължава този срок 
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:13, променено общо 1 път.
- Immortal
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:фиша за какво е?
Фиша е за неправилно паркиране.Вика ми понеже не съм те засичал досега ще ти сложа минимална глоба от 10 лв
П.П Точки не ми е взимал,но дали с този фиш ми се удължава срока за въстановяване на отнетите(стари) точки с още 2 години.Това ми е въпроса
Последна промяна от Immortal на Съб 22 юли 2006 20:08, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:13, променено общо 1 път.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
аз до колкото знам, за тези 2 години НЕ трябва да правиш същото нарушение!!
Пример: ако си минал преди 2 години на червен светофар . пишат ти акт........след 2 години ти се възтаножяват тези точки, ако м/увремено не са ти писали пак за светофар!
А ако през тези 2 г., са ти писали акт за неправилно изпреварване (или друго нещо) Пак ти се възтаножяват тези точки!!
Просто не трябва да се прави едно и също нарушение за период от 2 г.
надявам се да си ме разбрал
Пример: ако си минал преди 2 години на червен светофар . пишат ти акт........след 2 години ти се възтаножяват тези точки, ако м/увремено не са ти писали пак за светофар!
А ако през тези 2 г., са ти писали акт за неправилно изпреварване (или друго нещо) Пак ти се възтаножяват тези точки!!
Просто не трябва да се прави едно и също нарушение за период от 2 г.
надявам се да си ме разбрал
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”