Онлайн каталог с цени на халогенни лампи Н3

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Онлайн каталог с цени на халогенни лампи Н3

Мнениеот stefan4o » Съб 07 май 2011 8:33

Здравейте, колеги. Най-накрая се сдобих с жадуваната доста отдавна решетка с 4 фара в много добро състояние (оригинална Хелла) комплект с фаровете. След кратка консултация с виден члЕН от русенските фенове на ФВ се оказа, че за мой огромен късмет малките фарчета ми са всъщност фарове за мъгла (другият вариант са помощни на дългите светлини). Та вчера порових малко из нета, но не намерих сайт с цени и варианти на крушки за тях. Става дума за H3, ще ми се да са жълти, понеже смятам да ги ползвам само и единствено по предназначение. Някой ако знае линк с ценова листа с такива, нека ми подскаже. Не държа да са някакви кой знае какви, бих предпочел сякаш да са с нормален живот (знам, за сметка пък на малко по-слаба светлина), но пък от друга страна може и да се обзаведа с такива със засилена светлина (от сорта на Nightbreaker примерно). Вчера монтирах обикновените заводски фарове (оригиналните) с Осрам най-евтиният модел светят повече от прекрасно след като ги настроихме по оная формула в "Направи си сам", следва ревизия на лупите, малко поправка, закупуване на жълти лаМби Н3 и мятане на решетката с 4те фара. :beer

Asen_D написа:http://ceny.rolnicy.com/bg/ceny-gruszek/ :да:

Благодаря, колега, схванах ти намека :да:

Последна промяна от stefan4o на Съб 07 май 2011 10:38, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Re: Онлайн каталог с цени на крушки

Мнениеот Asen_D » Съб 07 май 2011 10:25

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”