Антирадарен детектор за VW Tiguan
-
- Автомобил:
- Двигател:
Антирадарен детектор за VW Tiguan
Моля, за помощ при избора на антирадарен детектор на добра цена. Трудно ми е да се ориентирам във видове, мерки и вълни. Още по трудно ми е да плащам за снимки от камери по "чудесните" пътища на България. И въобще не ми се разделя със свидетелството за правоуправление. Много съм доволна от автомобила, но тези камери ме притесняват.
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Re: Антирадарен детектор за VW Tiguan
Каране по правилата

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Кобра 14 канална! 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ,не са ли забранени?И ако са ,какво правим?Крием ли ги?Мислил съм и аз да си взема.
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
rokera671 написа:Колеги ,не са ли забранени?
Не.Забранени са само устройствата, заглушаващи радарите.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Казва се радар детектор колежке.
За тигуана радвам се, хубава кола е.
Ориентирай се към кобра 14 бандов както писа колегата по горе
ето това е добър избор
http://shopping.bg/Cobra-XRS-9345-Radaren-detektor
За тигуана радвам се, хубава кола е.
Ориентирай се към кобра 14 бандов както писа колегата по горе
ето това е добър избор
http://shopping.bg/Cobra-XRS-9345-Radaren-detektor
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Това ми хареса!Една вноска ми остана за навигацията и после ще си взема. 

в Бг се позлват само Х и Ка/Ку бандове. всички други хич не ви трябват, така че 1000000 бандов да е, само ще го плащате по-сккъпо. Екстрите, нужни за радар са ПОП гън и горе изредените честоти, регулиране на светлината на дисплея и соларно захранване ако не искате жици в купето, автоматично включване/изклщчване. Всичко останало е излишно и е само реклемен трик. Тези, които мерят заряда на акумулатора също са супер, но тази кола вероятно си има борд , който го показва.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
VG-2 Undetectable - Предоставя пълен имунитет на водача когато е под наблюдение от VG-2 детектори на Радарни детектори
това какво е?
те камерите лови ли ги някой радар детектор.
щото моята кобра си мълчи и не издава никакъв звук.
щото моята кобра си мълчи и не издава никакъв звук.
камерите ги лови, но има една подробност- те са на КА/КУ банда, както и всички автоматични врати по бензиностанциите и още някакви неща, общо взето писка често на извънградско- не може да се каже фалшиво, има си защо, но просто не са камери, а бензиностанции, разни офис сгради- така че ако намаляш всеки път като писне ще го махнеш бързо... А за в града пък е голям мазохизъм с радар, поне за мен. Като цяло за камери може да се каже, че не става, просто сам ще спреш да намаляш като пусне ка/ку
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
group® написа:VG-2 Undetectable - Предоставя пълен имунитет на водача когато е под наблюдение от VG-2 детектори на Радарни детектори
това какво е?
Реклама

- doubledTSI
- Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
- Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009
pakumba написа:камерите ги лови, но има една подробност- те са на КА/КУ банда, както и всички автоматични врати по бензиностанциите и още някакви неща, общо взето писка често на извънградско- не може да се каже фалшиво, има си защо, но просто не са камери, а бензиностанции, разни офис сгради- така че ако намаляш всеки път като писне ще го махнеш бързо... А за в града пък е голям мазохизъм с радар, поне за мен. Като цяло за камери може да се каже, че не става, просто сам ще спреш да намаляш като пусне ка/ку
И да добавя, че писка веднъж и спира на фалшив сигнал, а когато те засече, започва да писка очестено и колкото повече наближадаш, по-често писка. Аз съм с "Кобра-XRS 9945" Работи туй чудо. Камерите на "ихтиман" хваща, и на "шеловете", на "подслон" .... 300 метра преди техния радар да засече, той писка ... Препоръчвам го! Не лови само тези скритите патрулки, които са цивилни. Незнам с какво снимат, но не ги лови. В Пловдив има 3.
doubledTSI написа:pakumba написа:камерите ги лови, но има една подробност- те са на КА/КУ банда, както и всички автоматични врати по бензиностанциите и още някакви неща, общо взето писка често на извънградско- не може да се каже фалшиво, има си защо, но просто не са камери, а бензиностанции, разни офис сгради- така че ако намаляш всеки път като писне ще го махнеш бързо... А за в града пък е голям мазохизъм с радар, поне за мен. Като цяло за камери може да се каже, че не става, просто сам ще спреш да намаляш като пусне ка/ку
И да добавя, че писка веднъж и спира на фалшив сигнал, а когато те засече, започва да писка очестено и колкото повече наближадаш, по-често писка. Аз съм с "Кобра-XRS 9945" Работи туй чудо. Камерите на "ихтиман" хваща, и на "шеловете", на "подслон" .... 300 метра преди техния радар да засече, той писка ... Препоръчвам го! Не лови само тези скритите патрулки, които са цивилни. Незнам с какво снимат, но не ги лови. В Пловдив има 3.
като се замисля може и да си прав. ще обърна внимание дали на камерите не писка на 3та чертичка, а на бензиностанциите на 1ва....
моя е уистлър
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”