Имам акт за превишена скорост от 28.11.2010г. От сайта на КАТ подадох молба за проверка на акт. В отговор ми съобщават, че към момента нямам невръчено наказателно постановление и:
"Внимание: Kъм датата на заявката Вие нямате невръчено наказателно постановление. Ако имате АКТ на който му изтича крайния срок, можете да разпечатате тази справка чрез бутона "Принт". Посредством разпечатаната бланка, може да удължите срока на вашия АКТ-а без да чакате на опашката на 14 гише
Забележка: Възможни са случаи на недооформени данни за наказателни постановления на водача, които не са отразени в справката към тази дата, за което молим да ни извините.
Та въпроса ми е, ако някой има опит да сподели дали тази справка има тежест и дали срока на удължаването пак е един месец, щото към справката няма посочен срок.

"Електронни справки на потребител" от сайта на КАТ
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: "Електронни справки на потребител" от сайта на КАТ
Дай линк и скрийншот?
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дай линк, моля.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
хубаво е да прочетете тази тема, както писах
този сайт няма НИЩО ОБЩО С КАТ
viewtopic.php?f=60&t=210864&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0+%D0%BA%D0%B0%D1%82

този сайт няма НИЩО ОБЩО С КАТ
viewtopic.php?f=60&t=210864&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0+%D0%BA%D0%B0%D1%82
Tyan написа:Сега разгледах сайта... идеята е супер ..но както обикновено направена по български .... ...тоя сайт няма нищо общо с КАТ ...... за справка вижте "За Нас" някой е направил тоя сайт ..не особено про ..... този сайт няма никаква връзка със системите на КАТ по няколко причини ...главната от които е че няма как КАТ да дадат достъп на външни лица да си ровят на воля ...този сайт събира лични данни, според мен неправомерно ...и накрая на деня носят един списък с ЕГН-та, имена, и десетина лелки цъкат ръчно ... и на следващият ден ако не се замотае нещо, някъде, ти дават отговор ....... много внимавайте като си оставяте личните данни наляво и надясно ...ебати дори системата за номерата не е вързана със сайта, а показват с уеб камери ... АХАХАХХА ... отделно сайта е регистриран от частно лице и се хоства вероятно в офиса на фирмата или в частен дом, като използва реално IP на пауърнет ..20 - 30 лева на месецпапки ..csv та с лични данни хвърчат яко по мейли наляво,надясно....
.. Така че няма скоро да видите за други градове такава услуга ... най малкото защото няма и скоро няма да има читав обмен на информация между службите в държавата ...аз лично понеже се съмнявам КАТ да са дали кой знае колко пари за този сайт, та скоро очаквам банери, реклами ... от собственика ..все пак трябва лев да се прави ...
.......
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
И аз карам с такава разпечатка. Точно в деня на изтичане на акта, пуснах и аз заявка. За сега не са ме спирали
hooligans написа:този сайт няма НИЩО ОБЩО С КАТ
от друга страна през този сайт може да си запишеш час в КАТ и работи- пробвано
демек нещо общо има
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
а на мене ми излезнаха всички неплатени актове....за всеки си пише колко пари е...дано само да няма високи лихви като отида да ги плащам
има си общо (май повече отколкото трябва), те тия разработват "услугата" от името на КАТ и уж инфото е официално. Само че сайта направен по тоя начин (инфото на tyan) мяза много на шуробаджанашка работа, нема лошо да хостваш сайта на КАТ от вкъщи нали
Аз там не мога да се регистрирам вече 2-ра седмица чакам да ми дойде линк за активиране в e-mailа .
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Meти написа:Аз там не мога да се регистрирам вече 2-ра седмица чакам да ми дойде линк за активиране в e-mailа .
Аз се регистрирах и аз има-няма 20мин ми дойде мейл за активиране.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”