Вносител или търговец на гуми PIRELLI и DUNLOP?
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Вносител или търговец на гуми PIRELLI и DUNLOP?
Случайно някой да знае коя фирма ги внася и търгува. Ако някой ми подскаже и интернет сайт на въпросния търговец или вносител ще съм му много благодарен!
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
vasstop написа:Той искаше координати на вносител - дадох му координатите на човека, с който лично съм говорил и е обещал отсъпки за ФВ клуб.
Не е посочил място...
Благодаря за отговорите.
Интересува ме един модел на Дънлоп, но хватката е че ми трябва само една и то чисто нова. Ако дам модела може ли да се провери цена и начин по който да я получа до Варна?
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
versace написа:vasstop написа:Той искаше координати на вносител - дадох му координатите на човека, с който лично съм говорил и е обещал отсъпки за ФВ клуб.
Не е посочил място...
Благодаря за отговорите.
Интересува ме един модел на Дънлоп, но хватката е че ми трябва само една и то чисто нова. Ако дам модела може ли да се провери цена и начин по който да я получа до Варна?
аз имам една дълоп и ми само една, като нова е - 195/50/15.
ако искаш и те устрйва този размер, кажи ми модела да проверя дали е същия
-
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
аз пък имам една ценова със стотина броя гуми Пирели,които са само с 5 % надценка-това е защото прехвърляме всички гуми от торино моторс на вантотрейд-повечето са за бусове и камиони,но се намират и за леки автомобили-ще взема да я пусна в продава,ама цените пак са си...
иначе тука в италсервиза откакто си паркирам колата отпред със стикера редовно ги хващам да ровичкат във VWclub...
и се крият един от друг
иначе тука в италсервиза откакто си паркирам колата отпред със стикера редовно ги хващам да ровичкат във VWclub...
и се крият един от друг