Трафик
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
f
забележи пичагата с колелото
does it ring a bell in your head ???????????????
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VWGT написа:......... а не само паяци и забрани
В цивилизованите държави като издават забрани дават алтернативи на забранените дейности. Може да не ти харесват, но са АЛТЕРНАТИВИ.
И тук като ти забраняват да спираш из центъра (примерно) ти дават АЛТЕРНАТИВИ:
1. Да бъдеш вдигнат от "Паяк" и преместен на удобен паркинг;
2. Да се качиш на маршрутка и да пристигнеш цял ако си късметлия;
3. Да ходиш пеша (всички тротоари са заети от автомобили, дори и от моя

4. Да ползваш грАДСКИЯ транспорт;
5. Да отидеш на пакинга на НДК, където цената за 8 часа (един раб. ден) е колкото данъка ми за една година

6. Да отидеш на някои от другите 2-3 паркинга за по 20 автомобила в двумилионна София;
7. Да хванеш такси (тука просто ще замълча!!

8. Да караш колело 1/2 година (през другата 1/2 е студено или няма да си жив ако го правиш всеки ден от Дружба до центъра и обратно);
9. Да получиш пропуск "Не подлежи на проверка" - само за отбрани хора
10., но не последно - Да си седиш в къщи, да си плащаш данъците и да не се отваряш много!
Welcome to Neverland.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: f
koko jumbo написа:забележи пичагата с колелото
Да това е транспорта на бъдещето !!!
В началото на пролетта когато беше затворено околовръстно имах такъв случай : Седя на светофар и чакам на опашката да светне зелено. Минава покрай мен един пич с колело и заминава напред .Тръгваме горе долу посредата на разстоянието м/у 2 светофара го застигам с мравежка скорост и изпреварва. Спирам пак на светофар и след малко пича пак е пре д мен.
След 3 тия светофар вече го изгубих в далечината . Изпревари ме с много

A западняците много по прости ли са от нас , че масово ползват велосипедите, и градски транспорт ????
или тук е признак на турбо-гузария да се возиш сам в колата, и да се оплаваяш от високите цени на горивата от задръстванията и т.н ?
ама нали у нас е признак на голямото дубрутру да си дадеш и последните пари за лъскава кола да и сложиш газова уредба и да гъзарееш , да си купуваш чсти 2-ръка за нея и да се вайкаш, а като се качиш в нея да си все едно Шумахер, а другите на пътя са там само да ти пречат .....
аман от селския манталитет на българина и от дивите селяни напълнили и превзели софия с простотията си
или тук е признак на турбо-гузария да се возиш сам в колата, и да се оплаваяш от високите цени на горивата от задръстванията и т.н ?
ама нали у нас е признак на голямото дубрутру да си дадеш и последните пари за лъскава кола да и сложиш газова уредба и да гъзарееш , да си купуваш чсти 2-ръка за нея и да се вайкаш, а като се качиш в нея да си все едно Шумахер, а другите на пътя са там само да ти пречат .....
аман от селския манталитет на българина и от дивите селяни напълнили и превзели софия с простотията си
Споко!
Това не е голямо задръстване
)))
В Германия какъв жмел става не е истина. Е са зимата карам си по градската магистрала в Берлин и задръстване страшно - 1 час и 1/2. А то какво било?! Тир пука гума и здравей
)) 3 полицийски 1 линейка 10 души гледат и са блокирали 2 от трите ленти с цел безопасност!!!
А и на какви други идиотщини съм се нагледал не е истина.

В Германия какъв жмел става не е истина. Е са зимата карам си по градската магистрала в Берлин и задръстване страшно - 1 час и 1/2. А то какво било?! Тир пука гума и здравей

А и на какви други идиотщини съм се нагледал не е истина.