:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Конфузна ситуация!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Конфузна ситуация!

Мнениеот dobrin » Чет 03 авг 2006 7:04

Онзи ден, след като все се канех да заредя и все не ми оставаше време да мина през някой Лукойл, си тръгвам от работа с мисълта, че направо отивам да почерпя Голфа :drinking: . Да, ама не :no-no ! Паля, излизам от мястото където бях паркирал и след 5 метра угасна! :предавам се Няма никой! Въртя си аз, ама напразно! Веднага се усетих :idea3 и с един приятел върнахме пресъхналия Голф обратно на мястото - добре, че никой не се появи да пракира! И от там с колата на същия приятел и една туба от 10 литра мин. H2О до бензиностанцията на Пирогов :олелеее . Това, което ме учуди беше, че след като налях и завъртях, запали след няколко завъртания, около 3-4 секунди. Тъй като не ми е за първи път и се беше случвало с предния ми Голф /1.9 GTD/, а пък там доста повъртях, докато качи нафтата, а тука стана доста бързо. Сигурно има някаква разлика между TDI и TD, поради която TDI обезвъздушава по - бързо. Както и да е, но конфуза беше голям :? . Хората дето ме познават по улицата викат какво му направи на това хубаво Голфче? :oops: Срам :oops: Направо съм си за бой! :beat_butt2 Вече ще гледам да имам поне 1/4 в резервоара да не се стига до такива ситуации!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 03 авг 2006 7:25

Колега, това да оставиш нафтова кола на минимум и така да я караш е меко казано за много бой , да не кажа и по-силна дума....

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 03 авг 2006 7:32

One написа:Колега, това да оставиш нафтова кола на минимум и така да я караш е меко казано за много бой , да не кажа и по-силна дума....

Вярно е, посипвам си главата с пепел! Слава Богу, че на Голфа всичко му е наред :uuoooh: Пък и е страхотна машина :applause: : само VW :bowdown , доказва го за пореден път!

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Чет 03 авг 2006 8:20

Оффтопик: бензиностанцията до Пирогов, освен, че е влязла във фолклора с прословутия допълнителен указ на партията, че нулата се прибавя към четните цифри(имало е режим за зареждане на бензин и един ден са зареждали четни, друг- коли с нечетни номера и един професор имал неблагоразумието да се опита да обясни, че номера на колата му е четен, щом завършва на нула :lol: ), се слави и с кофти качество на бензина, както и с опити да лъжат с количеството- няколко приятели изрично ме предупредиха да не зареждам там.

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Чет 03 авг 2006 8:46

dobrinb написа:Вярно е, посипвам си главата с пепел! Слава Богу, че на Голфа всичко му е наред :uuoooh:

Колега, аз не те упреквам, но знам че е супер зле да караш на изпарения и да смучеш от тинята на резервоара. А пък като се има предвид и какво ни наливат по нашите бензиностанциии. :eyecrazy
Аз лично съм напълнил един път резервоара до горе и после само доливам - на 1/2, на 2/3, както дойде. Вярно, че по този начин всяка седмица трябва да доливаш, ама погледни философски - така даваш по-малко пари на веднъж! ХАХАХАХАХАХ ;) :lol:
Важното е, че Голфи е добре и те слуша!! :lol: Good dogy, good dogy!! Храни го по-често! :guinnes ;)

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 03 авг 2006 9:11

Хи-хи.... на мен пък ми е свършвала тунджата на Цариградско точно преди тунела за свръзка с Яворов посока орлов мост :).

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 03 авг 2006 11:36

на мен подобно нещо ми се случи миналата седмица....на вън беше яко жега аз вътре съм надул климатика и съм се разплул да не казвам като кво и имаше малко над резервата бензин ама покарах доста и точно си влизам в гаража когато си забелязах стрелката която беше под черната подледна линийка :shock :lol: но не ме предаде де сичко беше точно не засмука въздух.та ходих с другата кола да сипя в една туба да няма ексцесии на следващия ден. 8)

Viso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viso » Чет 03 авг 2006 12:58

При мене ситуацията ще е повече от конфузна, щото карам само на газ от две - три години. Ако ти свърши бензина или нафтата е ясно - вземаш едно шише и едно таксе - и до най-близката бензиностанция. Обаче с газта :?: освен дърпане и бутане друго не се сещам.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 03 авг 2006 14:39

Колега не го оставяи тва хубаво голфче без нафта.Ще сасипеш колицата.Напрао си си за бои 8) Като останеш пак без нафта пиши секи да източи по малко от форума да ти дадеме да не чупиш колата.Знам че било мноо лошо за дизелите без нафта да остават.

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Чет 03 авг 2006 16:20

Viso написа:При мене ситуацията ще е повече от конфузна, щото карам само на газ от две - три години. Ако ти свърши бензина или нафтата е ясно - вземаш едно шише и едно таксе - и до най-близката бензиностанция. Обаче с газта :?: освен дърпане и бутане друго не се сещам.

ми земи си налей едни 10-15 кила у резервоара, така хем нема ръждясва, ема нема ти клеясат бензинопроводите, ем кат ти свърши газта ша имаш алтернативно гориво да стигнеш до гЪзостанциика :twisted:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 03 авг 2006 16:23

Viso написа:При мене ситуацията ще е повече от конфузна, щото карам само на газ от две - три години. Ако ти свърши бензина или нафтата е ясно - вземаш едно шише и едно таксе - и до най-близката бензиностанция. Обаче с газта :?: освен дърпане и бутане друго не се сещам.

Same shit as mine. Аз даже нямам бензинова помпа (по другата седмица........ надявам се...... ще си сложа)

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Чет 03 авг 2006 19:40

сложи си крушка за резервата-поне да ти напомня-аз не го оствям под половината НИКОГА. /тоест сега ще го оставя да видя дали ще светне лампата за резерва/

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Чет 03 авг 2006 19:45

Аз почти винаги карам в резервата,тоест в червената зона.... :lol: И не веднъж ми е свършал бензина кажи речи по средата на кръстовището, добре,че имам туба с бензин в резервоара :wink: Мен вече нищо не ме плаши 8)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 03 авг 2006 23:58

georgipass написа:Аз почти винаги карам в резервата,тоест в червената зона.... :lol: И не веднъж ми е свършал бензина кажи речи по средата на кръстовището, добре,че имам туба с бензин в резервоара :wink: Мен вече нищо не ме плаши 8)

А после пишеш за проблемите си, твоя воля господине... :screwy

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 04 авг 2006 0:40

georgipass написа:Аз почти винаги карам в резервата,тоест в червената зона.... :lol: И не веднъж ми е свършал бензина кажи речи по средата на кръстовището, добре,че имам туба с бензин в резервоара :wink: Мен вече нищо не ме плаши 8)

това наистина е много странно мнение.мародер. :!: :roll: :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”