Здравейте значи проблема е следния:Имам колата от 1 година като съм минал около 23 000км с нея(2 смени на маслото на 10 000км и на 20 000км като изключим първоначалното обслужване) та до сега никакви проблеми с мотора,но 2-3000км преди втората смямяна започна да ми губи масло та си молисх,че просто маслото си е загубило качестава понеже беше кофти марка "Маннол" та доливах си и след това го смених с Мотул.От смяната съм минал 3000км като вече 3 или 4 пъти ми се налага да доливам,имам омасляване точно под колекотрите където са и то не малко та си мисля,че го губи,а не го гори и понякога като е студена и дръпна жилото на газта се чува пак от там някъде специфичен звук като изтракване само в диапазона 1000-1100 оборота(незнам дали има връзка със загубата на масло),а ако е съвсем студена си се чува тракане и без да отворен капака(не точно тракане ами като сирукане).Другото което е леко ми сълзи и гарнитурата на мотора,но от там е абсурд да загуби толкова масло понеже е съвсем минимално).Проблеми иначе с разход,вървеж(ускорение) и така нататък нямам.Да добавя,че съм махнал и катализатора и има права тръба която мисля да махна и да си сложа резонансно гърне понеже има гаден звук в някой обороти.(излъгах се по прикзъзките на майстора да го махна и сега ме е яд).Та ако някой има на идея от какво може да е нека да пише.Колата е а4 б5,но и на пасат монтират същия мотор.
П.П Ходих при "майстори" и бях "очарован" от отношението им.Отивам в 9 сутринта(а уш почват от

стоят 6-7 момчета и пият кафета и пушат цигари спирам си аз колата излиза те на 2 метра от мен стоя и ги гледам никой никво внимание та отидох попитах накрая 1 с нежелание ми каза да я вкарам на канала вкарах я и ми каза"отиди да си измиеш мотора отдолу то тука кво ли не е текло" и това беше

Та искам съвет от вас понеже 90% са пишман майстори и някви лекета.