Hungaroring - коментари.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Hungaroring - коментари.
Сега къде сбърках ,че ми изтрихте темата за Шумахер и Формула едно.Всеки път след всеки кръг си пишем как е миналосъстезанието и разискваме какво е станало.Нещо нередно ли има?
Последна промяна от dready на Нед 06 авг 2006 17:32, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа::gruebel
лоши модератори....
изтрили тема по случай победата на шуми а той взе, че отпадна.
и това е ултра-мега-голям проблем.
п.с. аз я изтрих.
п.с.с. със сигурност съм по-голям фен на Михаел от теб.
И как разрба ,че си по голям фен от мене.И изтри темата защото Михаел е отпаднал ли.Май някой трябва да се научи да губи.Мислиш ли ,че такова невероятно състезане не заслужава да бъде обсъдено или трябва да пишем само когато Михаел е на 1во място??
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
офф...
нещо си се изнервил и усещам лична нападка...
ето това беше заглавието:
Goo SHUMI Goo
ето ти и цитата:
е 'айде сега останалите да преценят дали тази тема трябваше да стои или да замине в коша.
п.с. то и тази натам отива.
нещо си се изнервил и усещам лична нападка...
ето това беше заглавието:
Goo SHUMI Goo
ето ти и цитата:
dready написа:Честитоооооо на всички фенове на червените кончета
Тактиците от Рено май оплескаха нещата.Сега остава нашето момче да задържи следващите 15 обиколки и се доближава още повече до титла номер 8.
е 'айде сега останалите да преценят дали тази тема трябваше да стои или да замине в коша.
п.с. то и тази натам отива.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Не не съм се изнервил ако така си го приел съжалявам.Но просто дори и отпаднал Шумахер показа ,че е номер 1.Със супер изхабени гуми не се даде на Делароса 3 обиколки да го задмине ,преди това на старта показа класа ,наистина много неща им куцаха на Ферари ,но мисля ,че си струва да има тема в която да побъбрим за състезанието.Оставям на теб да прецениш дали има или няма нужда от такава тема 

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:.....Със супер изхабени гуми не се даде на Делароса 3 обиколки да го задмине....
Той сам си избра да кара с "изхабени" гуми...
Иначе на писатата имаше само един по-удобен завой за изпреварване като Шумахер наистина доста добре запушваше задминаващите го пилоти като им затваряше завоите и стоеше на идеалната крива, затова пък Алонсо го изпревари по външната страна на завоя....

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Li4o написа:dready написа:.....Със супер изхабени гуми не се даде на Делароса 3 обиколки да го задмине....
Той сам си избра да кара с "изхабени" гуми...
ми... не...
просто влезна в бокса по рано от другите, още когато пистата беше мокра (видяхте какво стана с първите пилоти които сложиха гумите за суха писта) и нямаше начин да излезне със "сухите гуми"
а след това нямаше за кога да влиза в бокса, защото щеше да загуби няколко позиции...
този път - лош късмет, както за него така и за Алонсо
п.п. дано в следващите състезания да не вали

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Първо огромно благодаря на Golfer той си знае за какво
Относно изпреварването ясно си личеше ,че ферарито е много ама много по бавно на мокрия асфалт.Аз лично съм много доволен от състезанието.Много обрати ,много изпреварвания и много тактика.Какво повече може да се иска от едно състезание.До края не се знаеше как ще завършат пилотите

Относно изпреварването ясно си личеше ,че ферарито е много ама много по бавно на мокрия асфалт.Аз лично съм много доволен от състезанието.Много обрати ,много изпреварвания и много тактика.Какво повече може да се иска от едно състезание.До края не се знаеше как ще завършат пилотите
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Абе кво им става тая година във Ферари не знам
Поредна груба тактическа грешка на екипа - вместо да влезне в бокса когато водеше на Де ла Роса с 14 сек. 16 обиколки преди края и в най-лошия случай да стане 3-ти(но това е много малко вероятно защото щеше да излезе на не повече от 5сек. след него и бързо да го настигне и изпревари) решават моля ви се да кара 16 обиколки с Интрмедия въпреки, че прекрасно са знаели, че ще е с 3-5сек. по бавен на обиколка
И да беше завършил щеше да е най-много 5-ти или 6-ти... Егати пропуснатия шанс, направо нямам думи, толкова съм разочарован...
Не беше достатъчно как от Рено пак ги изработиха преди 2 старта като видяха, че Маса определено е по бърз от Алонсо и ще го бие с 3 спирания и смениха тактиката в движение, и в крайна сметка го изпревариха а от Ферари направо спаха - та не стигат ония загубени точки та сега и това.
Този старт можеше да реши шампионат, но уви, като не внимаваш и сам си го слагаш...

Поредна груба тактическа грешка на екипа - вместо да влезне в бокса когато водеше на Де ла Роса с 14 сек. 16 обиколки преди края и в най-лошия случай да стане 3-ти(но това е много малко вероятно защото щеше да излезе на не повече от 5сек. след него и бързо да го настигне и изпревари) решават моля ви се да кара 16 обиколки с Интрмедия въпреки, че прекрасно са знаели, че ще е с 3-5сек. по бавен на обиколка

Не беше достатъчно как от Рено пак ги изработиха преди 2 старта като видяха, че Маса определено е по бърз от Алонсо и ще го бие с 3 спирания и смениха тактиката в движение, и в крайна сметка го изпревариха а от Ферари направо спаха - та не стигат ония загубени точки та сега и това.
Този старт можеше да реши шампионат, но уви, като не внимаваш и сам си го слагаш...
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:баце Шумко требеше да тури едно "летни" гуми и да си изкара поне 4 то място ама лаком гъз и накрая видехме какво стана..
"Баце" нали видя какво стана с Алонсо и сухите му гуми
evgenyh написа:водеше на Де ла Роса с 14 сек. 16 обиколки преди края и в най-лошия случай да стане 3-ти(но това е много малко вероятно защото щеше да излезе на не повече от 5сек
Ти май наистина не знаеш ,че влизането в бокса е свързано не само с времето за смяна на гуми ,зареждане на гориво и поправка на крило ако е необходимо.Един бокс е около 16 секунди.И не гумите а проблем с управлението извади Шуми от надпреварата.
Тактиката на Шуми беше перфектна ,просто лош късмет с управлението.Когато можеше да влезе за смяна на гуми беше рано и нямаше да има сцепление ,после когато трасето беше за сухи гуми той нямаше време защото го притискаха отзад.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
dready написа:Ти май наистина не знаеш ,че влизането в бокса е свързано не само с времето за смяна на гуми ,зареждане на гориво и поправка на крило ако е необходимо.Един бокс е около 16 секунди.И не гумите а проблем с управлението извади Шуми от надпреварата...
Позволи ми да знам защото следя Ф1 от 93г. редовно
освен това си задай въпроса защо се появи проблема с управлението
Жокер, погледни на какво приличаха гумите
А и ако можеш да смяташ лесно ще стигнеш до извода, че щеше да излезе 3-ти, а за 15 обиколки да задмине Де ла Роса за него е фасулска работа!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”