Мнение за чип тунинг при dani 94

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
GTi 150 h.p
Автомобил: audi A3
Двигател: AGR

Мнение за чип тунинг при dani 94

Мнениеот GTi 150 h.p » Нед 30 яну 2011 20:55

Колеги, някой ползвал ли е услугите на колегата dani 94 от http://www.tuneline-bg.com за чипване на колата си? Ще се радвам да чуя Вашите мнения, тъй като от толкова много фирми човек трудно взима решение къде да си постави чип.
Благодаря предварително на всички отзовали се!

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Re: Мнение за чип тунинг при dani 94

Мнениеот Ицку® » Пон 31 яну 2011 1:25

Форумния майстор на чиповете е Brezel .

Потребителски аватар
GTi 150 h.p

Мнениеот GTi 150 h.p » Пон 31 яну 2011 18:16

Е, това не е отговор интересуват ме хора слагали чип при него!

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Пон 31 яну 2011 20:09

Ицку® написа:Форумния майстор на чиповете е Brezel .

:да:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 31 яну 2011 20:51

След като сте му писали за брезела,да му драсне лс и да го пита къде да отива да му го слагат mhihi

Ако тоя дани работи с брезела,да отива при него. :mrgreen:

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Вто 01 фев 2011 9:37

LILO&STICH написа:След като сте му писали за брезела,да му драсне лс и да го пита къде да отива да му го слагат mhihi

Ако тоя дани работи с брезела,да отива при него. :mrgreen:

Дани не само, че не работи с Брезел, а е абсолютен плагият и некоректен потребител на форума - преди време беше използвал мои авторски текстове в платените си обяви - опитах се да му обясня, че това са мои авторски текстове, които ги няма на друго място в нета освен в моя сайт и няма как той да ги е измислил - а този в отговор си ги качи най-нахално дори и в сайта - отказах да се занимавам с него...
Отделно ми звъня по телефона да ми говори глупости, от които ми стана ясно само едно - че не работи с качествена техника, каквато е обявил, а с китайски имитации и кракнати софтуери...
Можете да му разгледате и жалкия сайт - правилно са написани само текстовете откраднати от мен...да не говорим за китайските боклуци, които продава и за ценовата му политика - Голф3, Голф4, Голф5, Мерцедес - всичко по 200лв... :bishop

Та това е моето лично мнение за Дани_94 от http://www.tuneline-bg.com/

П.С. Забравих да спомена и за представителите в над 30 града на Дани_94 - та по броя на представителите може да се разбере колко китайски кабела Galleto1250 е продал Дани - щото всеки купил си от него кабел автоматично му става представител... :)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 01 фев 2011 9:41

а така.
Дано му стане ясно на човека за какво става дума.
Те май повечето в платеният раздел са подобни scare

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 01 фев 2011 9:54

Ще допълня, че въпросния 'колега' е с 3 месечно наказание за обида и нарушаване на добрия тон във форума.
Макар да не е пряко свързано, аз бих се замислил ...
Освен това, вярвам на 100% на думите на Li4o и това поставя голям въпросителен относно коректността на dani_94 :idea:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Вто 01 фев 2011 18:25

Li4o написа:...преди време беше използвал мои авторски текстове в платените си обяви - опитах се да му обясня, че това са мои авторски текстове, които ги няма на друго място в нета освен в моя сайт и няма как той да ги е измислил - а този в отговор си ги качи най-нахално дори и в сайта - отказах да се занимавам с него...
Отделно ми звъня по телефона да ми говори глупости, от които ми стана ясно само едно - че не работи с качествена техника, каквато е обявил, а с китайски имитации и кракнати софтуери...

Личи си и без да ви знам отношенията че поста ти няма връзка с целта на темата. Автора пита за чипове, ти говориш за текстове. От телефона си разбрал "че не работи с качествена техника, каквато е обявил, а с китайски имитации и кракнати софтуери...". Обясни как го разбра това, моля те.
Аз съм ходил на диагностика при Дани. Готина работа - изкара лаптопа и преслуша всичко де що подлежи на преслушване по голфа. Отидох заради въздушните въглавници, човека изтри грешките, прави диагностика на климата, АБС-а, маторя. Според мен си разбира от работата.

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Вто 01 фев 2011 18:39

joromnt написа: поста ти няма връзка с целта на темата. Автора пита за чипове, ти говориш задиагностика при Дани- Отидох заради въздушните въглавници, човека изтри грешките, диагностика на климата, АБС-а, маторя.

Според мен си разбира от работата

Обясни как го разбра това, моля те

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Вто 01 фев 2011 18:44

joromnt написа:Аз съм ходил на диагностика при Дани....Според мен си разбира от работата.

Пешка и като цитираш, гледай кво режеш, че обезмисли изречението :063:

Потребителски аватар
GTi 150 h.p

Мнениеот GTi 150 h.p » Вто 01 фев 2011 19:24

Благодаря на всички отзова ли се, но не видях мнение на колега слагал чип при dani 94. И се чудя никои от форума ли не е ползвал неговите услуги или просто още не са видяли темата?

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Вто 01 фев 2011 19:42

напротив, не се губи смисъла, просто явно не разбираш, че това някой да те закачи на ваг-ком, и да ти напише друг софтуер са коренно различни неща :!:

иначе имам приятел който слага софт на дани, колите си вървят. Длъжен съм да отбележа че става въпрос за дизели с турбо. Доколко е добър софта обаче, може да се разбере единствено на дино, като не казвам че е лош, просто няма как да е сигурен човек дали момента на връскване, подаваното гориво и налягането не са едно към ...
Това важи и за всичко дето не се прави на дино(освен ако е разработен за съответната кола на дино и копиран :) )

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Вто 01 фев 2011 20:55

joromnt написа:.....
Личи си и без да ви знам отношенията че поста ти няма връзка с целта на темата. Автора пита за чипове, ти говориш за текстове. От телефона си разбрал "че не работи с качествена техника, каквато е обявил, а с китайски имитации и кракнати софтуери...". Обясни как го разбра това, моля те.
Аз съм ходил на диагностика при Дани. Готина работа - изкара лаптопа и преслуша всичко де що подлежи на преслушване по голфа. Отидох заради въздушните въглавници, човека изтри грешките, прави диагностика на климата, АБС-а, маторя. Според мен си разбира от работата.

Питаш как го разбрах по телефона, че работи с китайска техника за чип тунинг ли - ами представи си Дани сам реши да ми каже с какво работи, та се посмях от сърце...ама на теб и да ти кажа - няма да разбереш...
Също така няма лошо да си доволен от услугите на dani_94... но не бъркай диагностиката с ВАГ-КОМ с качествения чип-тунинг...ВАГ-КОМ струва 150лв - а един качествен флашер струва 4000-5000 евро...
Иначе и аз имам лаптопи - 3 броя - всички ги ползвам само за занимания с автомобили и пак не ми стигат в последно време...

Плюс това - не аз, а ти си абсолютен оффтопик от темата, защото автора на темата пита за неща свързани с чип тунинг, а ти говориш за чистене на грешки...нищо общо..

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Вто 01 фев 2011 22:14

Ти като си такъв спец - според теб къде се крие разликата в добрия чип тунинг от калпавия такъв? В добрия флашер, или в добрия софт? Аз викам че е у второто. Тоя програматор и ти да си го направиш, ако можеш де, и заработи пак ще върши работа. А ако качиш скапан софт, с каквото и да го качваш, пак си остава скапана работа.
Както и да е.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”